Şofer CTP trece pe ROŞU şi calcă linii continue! Neag, nu le mai eşti stăpân?

Filmarea făcută în 20 iunie, anul stelar curent, ne arată cum un şofer al Companiei de Transport Local, condusă de Liviu Neag încă din Cretacicul Funariot Clujean, face reguli noi de circulaţie în Cluj-Napoca: trece pe ROŞU şi calcă linii continue! 

Copleșit de greutatea flotei auto, pe care o poartă pe umeri încă din secolul XX, directorul CTP este, să înţelegem un obosit. Miile de hârtii semnate de-a lungul zecilor de ani apasă greu peste mâna lui Neag, care, doborâtă de oboseală, scapă adesea telefonul din mână. Acesta este motivul pentru care, după orice discuție telefonică, în loc de ”rămas bun”, Il Direttore trântește telefonul în nas interlocutorului său. De fapt, telefonul doar îi scapă din mână. Cum din mână pare să-i scape, încet-încet, și cazurile de abuz ale șoferilor din subordine. 

Ca şi în cazul de faţă: Neag, te mai respectă subordonaţii, sau îţi dau ignore? Le mai eşti "stăpân"?

Dar, Neag ca Neag, mai oboseşte ochiul, mai face albeaţă de la anii petrecuţi la fezandat în aceeaşi funcţie, dar Poliţia rutieră Cluj-Napoca păzeşte doar permise şi înmatriculări pe Albac?

PS: înțelegem, e dureros pentru neuronul unora să înțeleagă de ce am publicat acest răutăcism. Îl traducem pentru creierul lor mic care se crede mare:

- șoferul are voie să o ia la stânga în intersecție și să încalce linia continuă deoarece mic, extrem de mic (nesimțit de mic) pe stâlp scrie ”cu excepția vehiculelor CTP”. Am vrut să atragem atenția că semnele de circulație și excepțiile se pun, CONFORM LEGII (nu că Legea ar însemna ceva la Cluj), vizibile, observabile și ușor de citit/interpretat. E clar, prostoilor?

- la al doilea stop, dacă prostoii sunt atenți, cel în care șoferul CTP aproape se colizionează cu colegul său, s-a forțat culoarea, practic s-a trecut pe roșu.

Prin urmare, prostoii care aveți de comentat prostii evidente, mai întâi citiți sau puneți să vi se citească materialul.

Mulțumim!

Adauga comentariu