Sinecuristul politic Ionuț Rusu își plimbă dosul prin America, pe banii statului, și își arată fățăul pe Facebook. A luat-o și pe secretara/iubita cu el

Ionuț Rusu, sinecuristul politic de la Sala Polivalentă se plimbă prin SUA ca să cumpere parchet pentru sala pe care o conduce cu atâta dibăcie încât e tot pe minus de la înființare. De o săptămână tot caută și caută parchet că e greu să îl găsești pe cel asortat la scaunele și cubul minunat din mijlocul sălii. Să nu cumva să credeți că a mers singur singurel să caute parchet. A luat-o și pe secretara/iubita lui, Cristina. În iarnă s-au pozat împreună la schi, acum și-au tras poze separat, dar i-a trădat check-in-ul că sunt în același loc.

Și să vedeți și să nu credeți, că perioada căutării de parchet s-a potrivit la fix cu ziua lui de naștere și a iubitei. Universul a lucrat și pentru binele Polivalentei și pentru binele șefului ei iscusit. Așa cevaaaaa….

În 27 aprilie, minunatul directoraș bugetar era în Chicago, în 2 mai era în California. Fix în 2 mai și-a serbat ziua de naștere. Duminică urmează să îi cânte Happy Birthday iubitei/secretara, Cristina.

Și ca un șmecher cum se crede, semnalizează că este tocmai în SUA, unde nu își permite să ajungă orice muritor de foame. De fapt, Ionuț Rusu nu este șmecher, este doar un țăran veritabil care vrea să își vadă muianul pe Facebook când stă țanțoș pe plajă.

Ea ne arată cum joacă golf prin America, el s-a mulțumit doar cu un peisaj din oraș și unul cu oceanul.

Iată cum pe banii statului se lăfăie într-o minivacanță binemeritată după atâta muncă asiduă ca să ducă spre hăul falimentului bijuteria Transilvaniei (așa a botezat Emil Boc Sala Polivalentă).

Suntem curioși dacă ne arată poze și cu parchetul. Sau poate nu o fi bun parchetul american și trebuie să mai tragă o fugă și prin Seychelles, Maldive, Mauritius. Doar la salariul lui de sinecurist își permite să își fâlfâie dosul pe unde are chef.  

În caz că ați uitat, vă reamintim cam cât câștigă Ionuț Rusu să facă nimic în calitatea lui de director numit politic. A încasat în 2016, un salariu de 44.932 lei, de unde rezultă că acesta este plătit cu 3.700 lei lunar. În 2015, salariul pe care l-a primit Rusu a fost de 32.784 lei, iar în 2014, 6.000 lei.

Vă reamintim și povestea cu parchetul ca să știți de ce caută sinecuristul acum parchet prin America. După ce Sala Polivalentă a fost modernizată anul trecut cu ocazia Euro Basket, Boc și Rusu au refuzat să cumpere parchetul de la FIBA pe motiv că prețul este prea mare. Vorbim despre parchetul adus de FIBA cu ocazia Euro Basket. Așa că s-au apucat ei să monteze parchetul lor, de o calitate inferioară, după ce FIBA și-a luat parchetul. Primarul din Florești, Horia Șulea a fost mai șmecher decât Boc și Rusu și a cumpărat el parchetul de la FIBA, care acum este într-o sală de sport de 2 lei din Florești.

ULUITOR: Cum s-a zgârcit Boc la calitate lăsându-l pe Șulea să ducă parchetul de la “Eurobasket 2017” ca să paveze cu el o sală comunală

O altă idee genial a avut Ionuț Rusu și când i-a refuzat pe U-BT care s-au oferit să plătească chiria în avans pentru Sala Polivalentă și cu banii să cumpere parchet.

Nu putem decât să îi urăm o vacanță cât mai plăcută sinecuristului Ionuț Rusu și un călduros LMA atât pentru el cât și pentru iubita lui.

Comentarii

gogu

05.05.2018 00:40

, iar Boului de Contribuabil: Hai Sictir! Te-am mai muit o tura! Mai vrei?

marin

05.05.2018 12:40

l-am cunoscut personal pe acest individ. un imbecil si un taranoi prost si infatuat la fel ca si dobiboc care l-a pus acolo, la fel ca toti cei pusi de expdl, vopsit acum in galben, in functiile de la primarie si de la serviciile subordonate. toti sunt o gasca de taranoi manelari! cand m-am dus sa-l intalnesc personal la sala polivalenta l-am confundat pe holurile salii cu unul de la intretinere la cum se imbraca si ce mufa are... dar vb aia: daca vrei sa vezi ce crede dumnezeu despre bani si putere uitat-te la cine le da.

Adauga comentariu