Simona Gaci, jurista CJ: "Suna-ma, sunt fierbinte!". Mariana Ratiu, sefa achizitiilor: "Nu mai faceti nimic decat LEGAL"

Doua dintre cele mai puternice angajate ale Consiliului Judetean Cluj - Simona Gaci, sefa Juridicului, si Mariana Ratiu - director executiv, au o relatie foarte apropiata, dupa cum observam din stenogramele interceptarilor facute in dosarul de coruptie Mita la Uioreanu.

Ele se consulta in toate problemele, inclusiv despre dezvaluirile din Ziar de Cluj. Un articol despre un nou smen incheiat pe bani publici intre CJ si firma penelistului Alin Baicoci, care ar fi vrut sa refaca site-ul institutiei, le da celor doua colege motive de ingrijorare si palavrageala. Ele se tem ca cineva sifoneaza din interiorul CJ informatii pentru Ziar de Cluj, dar se si indeamna una pe alta sa faca denunturi despre matrapazlacurile pe care le stiu, ca sa nu fie acuzate de tainuire.

Un lucru interesant este indemnul Marianei Ratiu adresat sefei de la Juridic, Simona Gaci: "Nu mai faceti nimic decat legal"! si care ne lasa in cap o intrebare: oare pana la acea discutie au facut lucruri nelegale?

 

 

 

 

 

Comentarii

Cetateanul revoltat

11.07.2014 14:48

Mizeria de la nivel inalt iese la iveala. Peste tot prin Institutiile Statului sunt personaje de genul acesta. Pana NU SE CURATA sistemul de "viciati" si "spagari", Romania nu va merge pe drumul cel bun. Eu, cetatean clujean ma "lovesc" de astfel de persoane in fiecare zi si incep sa-mi pierd rabdarea. Pana cand mai acceptam coruptia si birocratia?

Adauga comentariu