În sfârșit Boc i-a zis lui Șurubaru să curețe Someșul la bordură

Managerul orașului de cinci stele căzătoare, Gheorghe Șurubaru mai încununează o titulatură în coronița specializărilor din ultimii ani de când se află sub aripioara protectoare a primarului Emil Boc. Expert în curățenia la bordură este, expert în alungarea ciorilor cu laserul este, expert în popice este. Ce îi mai lipsea decât o diplomă în curățarea Someșului la bordură.

Boc a găsit de cuviință să îl trimită pe Șurubi la un curs de specializare direct pe teren. Sperăm să ne cheme pentru că nu putem rata un așa moment.

”I-am spus managerului Șurubaru să se urce el în barcă dacă nu găsește colaborare și să strângă gunoaiele de pe malul Someșului”, a afirmat Boc, astăzi, într-o emisiune la un post de radio.

Afirmația a venit în contextul în care, Șurubaru este cel care a venit cu ideea montării unui stăvilar peste Someș care să oprească gunoaiele. Gonflabila lui Șurubi s-a dovedit total ineficientă.

Probabil Boc s-a săturat de ideile costisitoare dar ineficiente ale ”sitimenajerei” Clujului menite să rezolve problema gunoaielor de pe Someș și a decis să îl folosească pe Șurubaru în persoană pentru o curățare mai eficientă a malurilor Somșeșului.

Primarul Emil Boc vrea Someș navigabil, un proiect pe care îl tot promovează din 2004. Probabil că l-au încurcat gunoaiele. Acum, dacă are curățător de serviciu, poate că Someșul va fi mai curat.

În 2017, Șurubaru a venit cu o idee genială, scumpă, dar total ineficientă. Boc i-a cumpărat un stăvilar plutitor menit să oprească gunoaiele, doar că deșeurile au fost neascultătoare și s-au strecurat pe sub stăvilar. Acum dacă tot suntem la momentul asumării responsabilității, poate că Boc sr trebui să îl pună pe Șurubaru să achite și cei 65.000 de lei pentru plutitorul de pe Someș care s-a dovedit a fi total inficient.

În această primăvară, după ce stăvilarul și-a dovedit definitv ineficiența, Boc a cumpărat un alt baraj plutitor, mai mare și mai rezistent.

Boc se laudă că se ocupă personal de curățarea deșeurilor de pe Someș, ceea ce înseamnă că trebuie să se autosancționeze, deoarece nu face o treabă prea grozavă.

”Pe raza municipiului Cluj-Napoca nu în fiecare săptămână ci în fiecare zi mă ocup cu ceea ce înseamnă curățarea acelui baraj de toate deșeurile, de curățarea malurilor Someșului și parteneriatul cu Apele Române”, se laudă Boc.

Ziar de Cluj a semnalat recent starea jalnică a malurilor Someșului în apropierea Parcului Feroviarilor. Deșeuri, mizierie și o pasarelă degradată ce reprezintă un adevărat pericol pentru trecători. Probabil că e prea departe pentru Boc ca să verifice Someșul și în acea zonă.

Citește și:

Atenție, clujeni! O pasarelă de pe malul Someșului, pericol de accidente - FOTO

Șurubaru: Cine papă punguța papă și canapeluța

Adauga comentariu