Servicii de închirieri auto Cluj-Napoca: firme internaționale vs. firme locale

Când ne referim la serviciul de închirieri auto Cluj-Napoca ne referim la o categorie nișată de servicii de transport, care a luat amploare în „orașul comoară” în ultimul deceniu. Și spunem aceasta deoarece este lesne de observat că explozia firmelor de închirieri auto din Cluj-Napoca s-a dezvoltat treptat, ca urmare a cererii tot mai mai mare.

Care este factorul decisiv care a determinat dezvoltarea serviciilor de închirieri auto în Cluj-Napoca?

Poziția privilegiată a orașului, alături de gradul de dezvoltare, precum și viteza prin care se adaptează la nevoile curente, face din Cluj-Napoca un pol de atracție pentru călători. Luând în considerare și procesul acut de emigrații cu care se confruntă țara noastră se poate observa incidența prin care s-a dezvoltat necesitatea unui mijloc de transport propriu care să fie cost-eficient, să prezinte un grad sporit de mobilitate și confort.

Firmele de închirieri auto Cluj-Napoca din aeroport vin ca răspuns imediat la nevoia de transport rapid, mobil și cost-avantajos pentru persoanele care utilizează transportul aerian ca principală poartă de acces în Nord-Vestul țării (pentru persoanele care vin din altă regiune) sau în țară. De altfel, accesibilitatea aeroportului și diversitatea destinațiilor fac din acesta o țintă pentru o categorie mare de călători. Creșterea numărului de zboruri și diversitatea destinațiilor au permis apariția firmelor de închirieri auto Cluj-Napoca în aeroport. Tipologia acestora diferă, de la firme internaționale, naționale și locale. 

Firme internaționale vs. firme locale

Nivelul și calitatea prestării serviciilor de închirieri auto în Cluj-Napoca diferă în funcție de politica companiei. Când vine vorba despre închirieri auto Cluj-Napoca din aeroport procedura de predare / primire mașină este diferită la o companie internațională față de una locală.

În cazul firmelor internaționale există proceduri mai complexe, cerințe mai stricte și sistem de lucru conform standardelor internaționale impuse de companie. Firmele locale, în schimb, sunt mai flexibile, funcționează după propriile reguli, care sunt mai simple, și se pot adapta în funcție de nevoile clientului. 

Un exemplu în acest sens este Rodna Rent a car, cea mai veche  companie de închirieri auto din Cluj-Napoca, cu birou de lucru în aeroport. Deținând un parc auto bogat, Rodna oferă o gamă variată de mașini, de la clase de mașini mici, până la clase superioare, de lux.

Adauga comentariu