Senatorul Alexandru Cordos doneaza pentru visul lui Zolti

Visul bloggerului Zolti e pe cale sa se implineasca. Intre cei care s-au implicat pentru strangerea sumei necesare achizitionarii unui carucior electric de care acesta are nevoie se numara si Alexandru Cordos.

Senatorul a donat, astfel, 500 de lei, bani care ne ajuta sa completam suma necesara. Pentru a avea parte de un aparat mai performant, va fi achizitionat un carucior cu 5.600 de lei, in locul celui de 3.700 pe care si-l dorea Zolti. Pentru ca a dat dovada de caritate si implicare intr-un caz emotionant, ii spunem Jos Palaria! lui Alexandru Cordos!

Amintim ca Egyed Zoltan, cunoscut ca Zolty din Bogata are aproape 40 de ani, dar din cauza unui tratament gresit administrat pentru o aprindere la plamani, aproape intreaga lui viata a urmat alt curs decat cel normal. De la 9 luni a ramas imobilizat din cauza unui tratament medical gresit. La 7 ani, parintii l-au dus la o scoala speciala din Jucu, pentru copii cu probleme motorii. Dupa putin timp, i-a murit una dintre surorile gemene si, la cateva luni, mama, de cancer la creier. Amintirile din caminul pentru copii cu nevoi speciale sunt traumatizante si acum. A rabdat frig si foame, si uneori si bataie de la profesori, copii mai mari si educatori, “toate astea numai pentru ca eram un tarator, adica nu puteam sa merg decat in patru labe”.

Desi medicii au incercat sa-l ajute, i-au facut mai mult rau. Toate operatiile la care a fost supus s-au dovedit a fi esecuri medicale.

Acum e paralizat in proportie de 95%, isi foloseste un singur deget, cu care scrie si pe blogul care l-a facut cunoscut in intreaga tara. Traieste in casa mamei lui, alaturi de fratele cu care imparte cateva camarute vechi. Singurul lor venit e o pensie de cateva sute de lei pe care Zolty o primeste de la stat.

 

Adauga comentariu