Seful USR Cluj, Catalin Salajean, s-a transformat in agent constatator: constata cu copy-paste ce scriem noi de 8 ani! In rest, face opozitie comoda de la laptop! Ca badea Ilie din Ciurila sta tata ziua sa astepte comunicatele lui Salajean!

Tolomacii de la USR Cluj sunt in aceeasi stare de prostie, pur si simplu nu vor sa inteleaga ca opozitia nu se face pe email, spamand presa locala cu comunicate basite. Pe care presa locala nu le publica atunci cand vede ca USR Cluj plateste numai la siteul de accidente reclama politica. Si le arunca direct in Recycle Bin. 

In comunicatul de saptamana trecuta, Salajean, care viseaza sa ii ia locul lui Tise la sefia Consiliului Judetean, emite 10 truisme in 2000 de semne:

"În CMID se pot depozita doar deșeuri sortate, dar capacitățile de sortare nu sunt funcționale, așa că se apelează la utilajele de sortare ale RADP ca soluție provizorie. Să sperăm că provizoratul, estimat acum la 2 ani, nu va dura 10 ani cât a durat investiția în CMID. Chiar și așa, RADP nu are capacitatea de a prelucra toată cantitatea de deșeuri din județ și de aici apare întrebarea unde se vor depozita cele nesortate.

Soluții? Au fost formulate de-a lungul timpului de specialiști și au fost ignorate de autorități. După un eșec întins pe 10 ani prima măsură ar fi tragerea la răspundere a responsabililor cu implementarea proiectului, lucru sugerat și de DNA. Cei responsabili nu ar trebui să se mai ocupe vreodată de proiecte publice de amploare. Apoi trebuie să ne gândim la ce urmează după CMID, pentru că în 10 ani își va atinge capacitatea și vom fi iar în situația actuală", zice Salajean.

 

Domnule presedinte al USR Cluj, atat? Asta e marea opozitie a USR? Hahaha. Unde a sugerat DNA asa ceva? Intr-o mizerie de motivare? Pai, du-te, fratica, si fa plangere la DNA Bucuresti despre asta, cum face Ungureanu, nu vomita clisee si barfologie hipstereasca.

"Apoi trebuie sa ne gandim la ce urmeaza dupa CMID?" Ahahaha, ce sativa consumi, Salajene? In loc sa ai un proiect coerent, tu ragai indemnuri meditative?

 

Cu prosti ca voi, Tise pare o lumina, un Habermas al administratiei locale.

 

Adauga comentariu