Șeful IPJ Cluj, invitatul autorităților americane. Mircea Rus a intervenit cot la cot cu polițiștii din NYPD (FOTO)

Surprinzător și rar, șeful IPJ Cluj - Mircea Rus și-a petrecut ultimele zile pe stărzile cartierelor din New York, unde a intervenit cot la cot cu polițiști americani în operațiuni de patrulare. Potrivit informațiilor oficiale, inspectorul șef al IPJ Cluj a fost invitat la New York pentru a discuta despre un parteneriat de reintegrare socială a tinerilor infractori și despre prevenirea comiterii infracțiunilor. 

(FOTO: Secţia 90 din cadrul North Brooklyn NYPD)

"La New York se află în această perioadă şeful inspectoratului de poliţie, domnul comisar –şef Mircea Rus, într-o vizită de lucru, în urma unei invitaţii din partea Patrol Borough Brooklyn North of the New York City Police.

Printre numeroasele întrevederi oficiale cu şefi de divizii şi şerifi, în cadrul cărora au fost purtate discuţii pentru stabilirea unui parteneriat în domeniul prevenirii criminalităţii şi al reintegrării sociale a tinerilor, comisarul şef şi-a trăit visul american patrulând şi intervenind la evenimente împreună cu poliţişti americani într-un cartier considerat ca fiind unul dintre cele mai violente şi rău famate din New York", arată reprezentanții IPJ Cluj.

Pentru activitatea desfășurată cu polițiștii din NYPD, Ziar de Cluj îi dedica șefului IPJ Cluj rubrica Jos Pălăria!

Adauga comentariu