Sefii Untold se distreaza la Sziget, gunoaiele festivalului zac langa Cluj Arena

In timp ce sefii de la Untold sunt in concediu la Sziget Festival, imprejurimile Cluj Arena arata ca dupa razboi. A trecut mai bine de o saptamana de la incheierea festivalului de muzica desfasurat in zona stadionului si a Salii Polivalente, iar organizatorii nu au reusit, inca, sa stranga dupa ei. Langa stadion, e plin de europaleti si lemne, gazonul este deteriorat, iar in Parcul Central nici urma de refacerea spatiului verde, asa cum au promis cei de la Federatia Share. In plus, gardurile care saptamana trecuta imprejmuiau teritoriul festivalului au fost adunate gramada si lasate de izbeliste in parc. Cei de la Untold sunt, probabil, foarte ocupati sa numere banii incasati dupa festival, nu au timp de “lucruri marunte”.

Foto: facebook.com

Comentarii

Dan

12.08.2015 15:27

Iarasi? Aceleasi rautacisme la adresa Untoldului. Deja deveniti penibili."Sefii Untoldului", daca se afla la Sziget Festival, este foarte bine. Asta inseamna ca le pasa, ca vor sa acumuleze cat mai multa experienta, si spre deosebire de Ponta care e ba in Dubai la formula 1, ba la Baku, ba in concediu, ba la Supercupa Europei, despore cei de la Untold, daca se afla la cel mai mare festival din Estul Europei, chiar se poate spune ca sunt acolo in interes de serviciu, nicidecum in...concediu!Cat despre gunoaie, de ce nu cautati adevaratii vinovati? Cei de la Untold au contractat si achitat niste prestari de servicii unor terte firme. Daca acestea nu isi fac treaba la timp, intrebati-i pe ei de ce? Doar nu era sa stea "sefii Untoldului"  sa stranga paletii si gardurile in loc sa fie prezentil la Sziget Festival!Gardul a fost inchiriat, s-a platit ptr perioada necesara, acuma cand vin aia sa-si ridice gardurile, nu mai e treaba "Untoldului". Daca e cineva care ar trebui sa-i sanctioneze, si pe cei de la zRosal, si pe cei cu gardul, este primaria prin amenzi zilnice.Cat despre iarba, unde Dumnezeu ati mai vazut refaceri de gazon in luna august pe canicula?!?Si la o adica de unde pana unde este deteriorat gazonul din parc din cauza Untoldului? Ca eu vad ca gazonul este la fel de ars de soare si in alte parcuri din Cluj, unde n-a avut nicio treaba Untoldul! Inca odata, ranchiuna si venin. Auzi: "Sefii untoldului sunt in concediu in loc sa stranga gunoiul, gardul si sa planteze iarba in parc"...

securistu'

12.08.2015 15:46

Te legi de ponta bai nea caisa, da iohannis unde e? Manca-te-ar viermii de clujan bochist

Marian

12.08.2015 16:03

Foarte adevarat!

Burdujel

12.08.2015 23:37

Indiferent ce au contractat si cui, ei sunt cei responsabili de curatenie.

alin

13.08.2015 10:04

Nu te mania ...asta ii Liviu Alexa:) chiar nu merita...cei mai trist ii ca are voie sa candideze la primarie :)... 

anna

12.08.2015 17:03

Chiar azi m-am plimbat prin parc si ghiciti ce? peste tot e uscata vegetatia, nu doar unde a fost Untoldul !! pt ca supriza , e august , e cald, nu ploua , n-avem sisteme de irigare dar ne rugam la Doamne-doamne ptr ploaie ...

Skipper

12.08.2015 22:21

Am zis io că devii penibil dar cred ca cobori cu o treapta mai jos....
Cred ca nu dormi noaptea de ciuda....
Cine te va vota...habar nu am! Gotiu ,clar, si inca ceva trepanati, insetati de razbunare sau inveninati de tine....

Minimus

13.08.2015 09:52

Bravo Dan! Ai dreptate. 

Ovidiu Cimpean

13.08.2015 10:03

Ne dorim un oras de nivel european, cu evenimente de talie mondiala, dar ne deranjeaza daca turistii veniti cu sutele de mii ne calcă iarba, si ne aglomerează străzile. Să nu vă mai spun ca muzica prea tare si distractia la cote maxime, sunt văzute ca un adevarat "genocid".
Ma bubur pt faptul că directorii Untold sunt la schimb de experientă la un festival mai "tare", doar in acest mod Untold poate evolua pt anul viitor.
Pt cei care nu apreciază beneficiile pe care acest eveniment le-a adus urbei noastre va doresc să trăiti in Vaslui, acolo nu veti fi deranjati niciodată de Untold.

Adauga comentariu