Se ascunde Dan Tarcea de electorat sau de presă? Discret, unele emisiuni cu viceprimarul dispar de pe radar

Context: În 10 octombrie 2019, viceprimarul Dan Tarcea era prezent, ca de obicei, în fața unui microfon teoretic prietenos. Din păcate pentru Tarcea, moderatorul Lucian Danciu s-a plictisit de poveștile clasice despre metrou, avioane, elicoptere și l-a pus la punct pe „vice”.

Momentul a fost surprins, ca de obicei, pe LIVE-ul video oferit de Napoca FM pe pagina de Facebook. După cum se poate vedea mai jos:

De altfel, toate emisiunile unde Dan Tarcea era prezent până în acel moment erau înregistrate VIDEO. Erau, pentru că Dan Tarcea pare că s-a supi după ce momentul în care Lucian Danciu îl pune la colț a fost indexat pe vecie de Google. Bine, se poate că și noi avem o mică-mare doză de vină, pentru că am remarcat momentul.

Așadar, pentru că nu credem în coincidențe, după data fatidică de 10 octombrie, anumite emisiuni cu Dan Tarcea nu mai sunt înregistrate. Nu zicem toate, însă e evident că cineva lucrează la „damage control”. 

De exemplu, am aflat că astăzi vicele Dan Tarcea a fost prezent la emisiunea de la Radio Cluj. Din păcate, am primit doar un link audio, fără nicio înregistrare. În aceste condiții, ne declarăm dezamăgiți, pentru că nu putem afla punctul de vedere al domnului Tarcea referitor la toate problemele din lume. Poate ne fac colegii de la Radio Cluj o surpriză plăcută până la finalul zilei și încarcă varianta VIDEO a „interviului”. 

 

Adauga comentariu