Scandal la TIFF: „Aici e Cluj și facem ce vrem noi”

Ediția TIFF din acest an s-a încheiat cu scandal. La cea de-a doua proiecţie a filmului La Gomera, în regia lui Corneliu Porumboiu, sâmbătă, la Cinematograful Florin Piersic, un bărbat și o femeie au amenințat și au scuipat mai mulți invitați.

Incidentul a avut loc la finalul proiecţiei, în parcare, unde cinefilii ar fi fost apostrofaţi din senin de două persoane, potrivit ziuadecluj.

„Au amenintat, înjurat şi scuipat oaspeţi români şi străini prezenţi la premiera filmului La Gomera/Corneliu Porumboiu, în faţa parcării de la Cinema Florin Piersic. Nu ştim de la ce a pornit, dar omul ieşise şi el de la film cu consoarta,” a transmis un martor.

Femeia ar fi spus: „Aici e Cluj şi facem ce vrem noi. Dacă nu vă convine, plecaţi acasă!”

Autoritățile nu au fost sesizate până acum cu privire la acest incident.

Comentarii

Alina

09.06.2019 11:14

Il stiu pe scandalagiu. Un nesimtit arogant imbogatit suspect din Armata, MAGDA TITUS CRISTIAN, de care nu se atinge nimeni ca e cadru militar. Superiorii lui ce zic oare? Tac chitic. Astia ne reprezinta orasul. S-a urcat intr-un BMW cu nr CJ24WOX, iar amanta-sa in alt BMW cu nr de leasing B110ABG. Niste neispraviti ce pun o pata asupra unui TIFFului si Clujului.

Adauga comentariu