SCANDAL la „Disco Top 40 Tritenii de Jos”. Boala pe doi polițiști l-a trimis după gratii pe recidivistul Răzvan Cubleșan

Răzvan Andrei Cubleșan, un infractor cunoscut pentru mai multe furturi din județul Cluj, a ajuns din nou arestat preventiv. Pe 1 decembrie, Răzvan Cubleșan a intrat în discoteca Top 40 înarmat cu un briceag. Cei de la pază au alertat autoritățile pentru că recidivistul era cunoscut ca un scandalagiu violent și au decis să îl scoată pe Cubleșan din local. Polițiștiii C. Dan(Viișoara) și D. Florea(Luna) s-au prezentat la Top 40 din Tritenii de Jos și când au încercat să îl legitimeze pe Cubleșan s-au trezit cu un scandal cât casa și amenințări cu bătaia. 

Polițiștii Florea și Dan au deschis un dosar penal pentru scandalul provocat de Cubleșan și au anunțat procurorii cu privire la amenințările lansate de recidivist. După 4 zile în care Cubleșan a fost în libertate, deși reprezenta un pericol public, procurorii de la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca și-au aminitit de declarațiile polițiștilor și au cerut instanței arestarea preventivă a infractorului pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. 

Magistrații au dispus pe 6 decembrie arestarea preventivă a lui Cubleșan pentru o perioadă de 30 de zile. 

„În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223, alin. 2 din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi dispune arestarea preventivă a inculpatului CRA pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 C.pen., rap. la art. 206 alin.1 C.pen. în stare de recidivă post-executorie, cu aplicarea art. 41 alin.1 C.pen., art. 43 alin. 5 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.12.2019 şi până la data de 04.01.2020 inclusiv. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluția pe scurt. 

Pe pagina sa de Facebook apar doua live-uri din seara în care i-a amenințat pe cei doi polițiști. Una dintre filmări este făcută în interiorul „Disco Top 40 Tritenii de Jos”.

Răzvan Cubleșan a constestat măsura arestului preventiv, însă Tribunalul Cluj a decis să respingă acțiunea formulată de acesta. Astfel, recidivistul rămâne după gratii de Crăciun și Anul Nou, cu posibilitatea ca în ianuarie procurorii să ceară prelungirea măsurii preventive pentru alte 30 de zile. 

 

 

Adauga comentariu