S-a rupt lantul de iubire intre Nasra Arabela si Cornel mITUmanu

Vesti proaspete din ce a mai ramas din PSD Cluj. Se pare ca intre cei doi mari deputati ai partidului a intervenit raceala. Unde pana mai ieri Nasra si Itu umblau bot in bot pe la primari mimand implicarea, saptamana trecuta, cei care au participat la intalnirea cu Marcel Ciolacu au auzit un schimb interesant de replici intre cei doi pinguini. Se pare ca Itu ar fi spus, asa cum poate face doar un tata care are copii din flori, ca ar trebui sa il consulte impreuna pe Ghita Simon asupra unei chestiuni, moment in care Nasra Arabela i-ar fi replicat scurt batranelului din Diej ca nu e cazul sa se bage in seama, fiindca el, Arabela, are linie directa cu Simon. Lucru care l-a lasat cu buzele ude pe Itu.

In alta ordine de idei, Ghita Simon e pus pe fapte mari. Se pare ca in sedinta de joi a... de fapt, nu stim ce soi de incadrare sa dam adunaturii insailate de morosanul martalog sedintelor, caci Birou judetean nu e, in fine, joi, Simon are de gand sa rada organizatiile Floresti, Turda, Campia Turzii, dar si organizatia municipala Cluj-Napoca, adica tot ce s-a construit sub Alexa.

Simon insa are un plan si mai pervers, vrea sa rada si organizatia Dej, fiindca si-a dat seama cat e de bleg Morar Costan, dar si alte organizatii conduse de primarii pe care Simon ii banuie ca inca sunt cu Liviu Alexa. Sigur, acum o luna promitea in sedinta publica ca nu va dizolva biroul, ca nu se va atinge de organizatii. Acum o luna. Acum e altceva, ceea ce il face pe Simon un mincinos.

Si mai misto la toata povestea e ca tot mai multi il regreta pe Alexa, zicand ca s-a dus naibii atmosfera deschisa si relaxata din partid, oamenii simpli care veneau la evenimente si intalniri. Acum in PSD Cluj pute, asta si pentru ca Nasra e nespalat si duhneste a diug. Dar si pentru ca oamenii se obisnuiesc repede cu dictatura. Regrete tarzii, nenicilor, ati belit-o, pesedisti clujeni, Simon va pregateste coliva esecului!

PS: La meciul cu CFR, in pauza, Ciolacu i-a zis unui clujean important din businessul local ca Nasra ii face greata, ca Itu e invechit, dar ca a avut nevoie de ei si aia a fost, dar ca alte mandate nu mai pupa. 

Adauga comentariu