S-a creat un grup de Facebook ANTI-BOC! Daca nu faci parte din categoria lingailor bocisti, daca vrei un alt Cluj, intra in grup!

Cine vrea sa faca parte dintr-un grup de facebook anti-BOC?

 

AICI te inscrii in Grupul ANTI-BOC!

Aici ii strangem pe toti cei care s-au saturat de Emil Boc si dumele lui din ultimii 16 ani.

Inca 4 ani? NU. Daca simti la fel, daca vrei crese, parcuri, cartiere curate, parcari, daca vrei o alta respiratie, AICI trebuie sa fii!

Sunt zeci de mii de clujeni ce locuiesc in apropiere de Cluj Arena si care sunt batjocoriti de fiecare UNTOLD de catre Boc! Si ei trebuie sa fie aici!

1000 de familii de clujeni au "picat" "admiterea" la cresele de stat in acest an, fiindca lui Boc nu ii plac saracii, numai bogatii ca Tiriac! Familiile copiilor refuzati trebuie sa fie aici!

Mai vreti 4 ani cu Boc, adica sa se implineasca 20 de ani de baroneala cu Boc? 

Rolul acestui grup este sa ii identifice pe toti cei care vor o schimbare in acest oras. N-om fi chiar toti idioti in Clujul asta sa stam in turma lui Boc, inca mai avem dreptul la o alta opinie, la un alt oras!

AICI te inscrii in Grupul ANTI-BOC!


PS: Ultima "monstra" a ipocritului Boc s-a intamplat ieri, cand s-a dus in Piata Unirii si a facut galagie ca organizatorii Zilelor Maghiare dau prea tare muzica (nici vorba!). Zilele Maghiare au fost mereu etalon de decenta. Insa Boc nu ii suporta pe unguri si se leaga mereu de ei. Cata vreme a fost Untold 5 zile cu supraincarcare de decibeli pana la 7 dimineata, nu a fost nicio problema!

Comentarii

nic

20.08.2019 09:44

Poate ar fi cazul ca clujenii care cer schimbare sa ceara mai intai o modificare care sa ingradeasca dreptul de a participa la alegeri la primaria Cluj a celor care nu sunt nascuti si crescuti  in oras.Alta mentalitate are unul crescut pe asfalt,decat unu' care a umblat descult pe ulita si isi mai aminteste nostalgic de balega in care calca si ii trecea printre degetele de la picioare.Pe de alta parte poate ca Boc e votat tocmai pe considerentul ca "e de-al nostru"tocmai de componenta "taraneasca"a populatiei clujene.

Adauga comentariu