S-au adunat 11.000 de lei aseara la concertul umanitar sustinut de violonistul Gabriel Croitoru

Violonistul Gabriel Croitoru i-a fermecat pe clujenii prezenti aseara in Sala Auditorium Maximum. Recitalul a fost unul special, interpretat la un instrument celebru, vioara Guarneri. Cei prezenti au putut auzi bucati muzicale precum Primavara-Vara de Antonio Vivaldi si Anotimpurile lui Astor Piazzolla. Fondurile adunate din vanzarea biletelor, precum si din donatiile stranse la fata locului au mers catre cauza copiilor dependenti de dializa, ingrijiti de Asociatia de Solidaritate si Empatie Claudia Safta.

“Aseara a fost o atmosfera extraordinara, a fost un concert foarte reusit. Au venit foarte multi clujeni, chiar daca ma asteptam la mai multi, sunt multumit. Din cutiile de donatii s-au strans 5.000 de lei, iar din vanzarea biletelor 6.000 de lei. Estential este ca suma adunata a acoperit cheltuielile evenimentului si in contul copiilor a intrat cam 1.000 de euro. Au fost foarte multi tineri si ceea ce conteaza cel mai mult este nu suma stransa ci faptul ca au aflat multi despre activitatea noastra si cauza copiilor a fost promovata”, a explicat pentru Ziar de Cluj Emanuel Ungureanu, presedintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie Claudia Safta.

Pentru eveniment reusit si pentru toata activitatea de ajutorare a copiilor cu insuficienta renala Ziar de Cluj dedica rubrica Jos Palaria! Asociatiei Claudia Safta.

Adauga comentariu