In vizor

“Rezistentul” clujean Florin Bădiță este un ipocrit. Luptă împotriva penalilor, dar promovează fapte penale

Clujeanul Florin Bădiță, liderul mișcării #rezist, care (Atenție!) luptă împotriva penalilor promovează tcomai fapte penale. După ce au apărut în spațiul public filmări cu consum de droguri la întâlnirile de taină ale mișcării #rezist și cu Florin Bădiță care arată cum poți face 15 joint-uri dintr-un gram de iarbă, același Bădiță promovează, pe profilul său de Facebook, consumul de marijuana. Culmea tupeului pentru cineva care dă de pământ cu penalii din Guvern este să susțină tocmai fapte ilegale. Până una alta, consumul de marijuana este ilegal în România, așa că ne întrebăm cât este de moral ca o persoană care se ia la trântă cu penalii să susțină sus și tare tocmai fapte penale? Dar nu ar trebui să ne mire foarte tare comportamentul lui Florin Bădiță, în condițiile în care mișcarea #rezist este susținută financiar din străinătate. Pe luju.ro au fost publicate informații potrivit cărora liderii acestei mișcări recunosc faptul că agitațiile de stradă au fost finanțate din străinătate. 

Este interesant cum acest Florin Bădiță a fost declarat personalitatea anului 2018 de către Euronews?

Florin Bădiță se prezintă ca anteprenor, activist, artist, pasionat de statistica. Mai spune despre el că face hărți și vrea să facă schimb. Este angajat la firma Telenav.Florin Bădiță a fost voluntar la Untold și la alte ONG-uri. Nu are alt trecut civic decât organizarea de evenimente pe diferite cauze cum a fost cea când și-a dat jos pantalonii la metrou. 

Potrivit profilului său de Linkedin, spune că este IT-ist, dar nu este de fapt IT-ist pentru că a urmat doar cursuri de psihologie la Universitatea Titu Maiorescu. El își mai trece în CV studii la “universitățile” Cros și Draper care nu sunt de fapt universități, sau măcar școli, ci niște traininguri fără nici o acreditare academică, în domeniul startupurilor IT și new media.

A avut și un proiect ca și asociere de lungă durată care pare a fi cu Ministerul Justiției din România, unde a avut un proiect de analiză de date.

Exact așa cum se întrebau jurnaliștii de la Cotidianul, anul trecut, câți alți hipsteri care au acces la date din Ministerul Justiției sunt analiști de date fără studii în date și au stabilit conexiuni strategice cu ONG-uri ca RISE, Expert Forum etc?

Revenind la promovarea consumului de droguri a celui care luptă împotriva penalilor, vă redăm mai jos întreaga sa postare de pe Facebook:

“În 2016 am locuit 3 luni în California, unde marijuana este legală, iar statul a colectat $2.8 miliarde din taxarea acestei activități. O parte din bani se duc pentru finanțarea sistemului de educație.

Săptămâna trecută am fost în Amsterdam. Misto ca poti fuma legal acolo. Ajuta si economia.

Acum 10 ani câștigau $600 de milioane in taxe din trecerea în legalitate a unei activități recreaționale, practicată de milioane de români, 600.000 practicând asta lunar în România, dacă citez bine un studiu de acum ceva timp.

În înregistrarea de ieri de la Antena 3, unde m-au înregistrat pe ascuns in Iulie 2018 într-un spațiu privat, povesteam despre microdozaj. Adică să îți faci 15 țigări dintr-un gram de marijuana. Dacă ești curios, citește acest link că să înțelegi conceptul.

https://www.forbes.com/sites/kristianastre/2018/07/19/if-youre-curious-about-cannabis-try-microdosing/#723092025986

Într-un sistem medical șubred precum în România, unde lipsa medicamentelor este o problema cotidiană, marijuana este utilă pacienţilor afectaţi de cancer, căci stimularea apetitului îi ajută să îşi menţînă o greutate sănătoasă, ceea ce conduce la rate mai mari de supravieţuire. Oamenii afectaţi de dureri cronice se numără, de asemenea, printre cei ajutăţi de marijuana. Dovezile preliminare sugerează că marijuana poate fi utilă şi persoanelor ce suferă de Parkinson, Alzheimer şi de scleroză multiplă. Accesul bolnavilor la o plantă care le poate reduce durerea și suferință ar fii un lucru benefic.

În rest nu comentez idioțenii spuse de o voce robotică, gen bol plin cu marijuana și alte filme de Snoop Doog  :)) https://www.facebook.com/angi.șerban.3/videos/2187851291288018/ )
(Am explicat ieri în video de ce https://www.facebook.com/baditaflorin/videos/10216262000398793/

Cât despre cele 140.000 de conturi false, unde singura „dovadă” este o lista din Monday.com pe care am folosit-o că să promovăm protestul din 12 mai arată că ei nu înțeleg cum funcționează internetul.
Ce problema încercăm noi să rezolvăm noi cu acel Board din Monday.com?

Cum facem să contactăm 1000 de influenceri locali și să îi informăm că o să fie protest pe 12 mai?

Facem un grup decentralizat, unde fiecare voluntar poate să își aloce să contacteze câteva persoane.

Implementare:

Am făcut o lista cu profilele de faacebook pe care putem să le contactăm, am făcut call pe corupția ucide, au aplicat vreo 30 de voluntari care doresc să ne ajute să trimită mesaje private.

Când cineva îi trimite mesaj unei persoane, trece acolo faptul că a contactat pe X, astfel încât alt voluntar să trimită mesaj la alte conturi, care nu au fost contacta, deci încă nu știu că o să fie protest pe 12 mai.
Se numește eficientă asta. Ceva ce lipsește în administrația publică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *