Respect ZERO pentru bicicliști din partea Poliției Locale

Bicicliștii au viață grea în Cluj-Napoca, lipsa pistelor și lipsa respectului în trafic din partea șoferilor transformă plimbările cu bicicleta într-o adevărată aventură.

Este și greu să fie respectați în trafic când nici măcar Poliția Locală nu este interesată de acest aspect. Chiar în curtea primăriei un milițian local a parcat lângă rastelul de biciclete, făcând imposibilă folosirea acestuia. Probabil că toate încurajările venite din partea lui Boc privind folosirea mijloacelor de transport alternative nu au fost auzite și de ”panselețele” lui Bonțidean. Sau au fost auzite, doar că nu le pasă. Aceștia nu se află la prima abatere de acest fel și la prima încălcare a legii, doar că ei se cred mai presus de reguli. 

De altfel, bicicliștii consideră că a fost o lovitură din partea Primăriei faptul că le-a permis taximetriștilor accesul pe banda dedicată. Ei cred că în acest fel le va fi mult mai greu să circule pe banda dedicată. Boc îi sprijină pe bicicliști doar la nivel declarativ, în rest pistele sunt puține și fără legături între ele, iar acum le-a permis mașinilor să circule și pe banda unde aveau dreptul doar ei și autobuzele. 

 

Adauga comentariu