Raspunsul primariei la sesizari: va recomandam sa ne dati mai multe detalii

Un clujean a postat pe domnuleprimar.ro o sesizare, legata de “modul precar in care firmele responsabile cu intocmirea si intretinerea curateniei inteleg sa actioneze”, iar raspunsul a venit printr-o adresa “nesemnata, nedatata, fara numar de inregistrare”. 


Plangerea cu pricina a fost transmisa in 26 martie si are ca obiect “modul precar in care firmele responsabile cu intocmirea si intretinerea curateniei inteleg sa actioneze”, dupa cum explica Marian Gratian, clujeanul care a atras atentia asupra anomaliei. Imaginea atasata sesizarii arata noroiul care a ramas pe strada imediat dupa actiunea de curatenie.

“Atasat sesizarii a transmis si o poza pentru a putea exemplifica cele sesizate. Sesizarea a fost inregistrata sub numarul 86233/26.03.2015 .

In data de 30.03.2015,  primesc un email intitulat ,,raspuns la sesizarea nr .86233"  pe adresa de la care a fost transmisa sesizarea. Incantat de promptitudinea raspunsului, deschid cu entuziasm mailul si raman stupefiat: 
 
Din dorinta de a avea un numar cat mai mare de raspunsuri (intentie de apreciat de altfel), cu un efort cat de mic, reprezentatii primariei au inteles ,,sa faca pe prostii" si sa-mi solicite sa le transmit mai multe detalii despre ceea ce doresc sa sesizez. 
 
De apreciat profesionalismul institutiei si din prisma modalitatii de raspuns: O adresa nesemnata, nedatata, fara numar de inregistrare. Probabil rusinat de raspunsul oferit la sesizare, autorul acestuia omite sa se semneze.

Daca angajatii primariei aveau nevoie de informatii suplimentare (desi cred ca am fost destul de explicit in sesizare) exista posibilitatea sa ma contacteze telefonic si sa-mi solicite detaliile necesare. Au ales insa sa ofere un raspuns patetic”, a precizat clujeanul. 

,,Raspunsul primarului la sesizarea dumneavoastra.

Stimate domnule Marian Gratian,

Va recomandam sa ne dati mai multe detalii despre ceea ce doriti sa sesizati", se arata in interventia municipalitatii.


La final, Marian Gratian solicita public “punctul de vedere al Primariei Cluj-Napoca asupra celor mentionate anterior”.

Comentarii

X

06.04.2015 12:54

A primit raspuns? Wooow. unii asteapta de cativa ani un raspuns la sesizari. Primaria a devenit o institutie fantomatica.

Cineva

06.04.2015 14:48

Bine ca au raspuns. De obicei tac malc si se ascund dupa fusta lui Boc.

OM cinstit

06.04.2015 16:38

Astia de la Primarie cred ca fac concurs. Gen:"Care-i cel mai tampit functionar?""Cat poate sta Boc fara sa ne raspunda la sesizari""Care e ce mai penibil raspuns care poate enerva un cetatean".Cred ca tocmai au castigat inca cateva sute de voturi in minus la alegeri.

Adauga comentariu