Radu Constantea a pierdut sprijinul greilor din umbra ai Clujului! Motive: il considera slab si cu imagine proasta si doi - a vrut sa il aduca pe ceferistul Daniel Stanciu la U Cluj!

Limbile in cur primite de Radu Constantea de la niste aseristi pe facebook nu tin loc de bani. Au trecut zile bune de la ratarea promovarii in Liga 1 si Raducu Constantea nimic: nicio demisie, nicio scuza, nada. Insa vestile rele pentru el si U nu se opresc aici: desi a aparut recent o poza pe facebook cu el in preajma unor copii din familii grele ale Clujului, Raducu vrand sa dea de inteles ca ce anturaj barosan are, in fapt, va spunem sigur, cei mai grei oameni din Cluj au decis saptamana trecuta ca nu se mai implica la U. 

Nasol, Radule, nasol. In fapt, e si normal, Raducu nu prezinta incredere pentru greii Clujului, mai ales dupa faza nasoala pe care a facut-o acum 3 ani (cei ce stiu cunosc la ce ma refer). A si ratat magistral in proiectul "vietii". Daca acum 3 saptamani, cei mai bogati si influenti oameni din Cluj vorbeau despre "viitorul" lui U, lucrurile s-au racit ultraurgent. Radu nu le-a putut oferi solutii concrete greilor despre un plan solid, a prezentat numai avioane. Initial, era vorba de un proiect financiar de tip Liviu Alexa, adica de mua, care am reusit sa strang zecid e sponsori cu feeuri mici la baschet feminin. Apoi, lui Raducu i s-a cerut sa faca un pas in spate caci are imaginea cam patata. Evident, nu a vrut. Doar e sinecura lui, e domnul "presedinte". Apoi, le-a propus greilor o solutie absolut cretina: aducerea la U a ceferistului Daniel Stanciu, tocmai certat cu Tati Varga si plecat de la CFR. Cand au auzit asta greii Clujului au facut ca trenul, ei stiind ca un ceferist la U Cluj inseamna razboi nuclear cu fanii. Practic, asa si-au dat seama si greii Clujului ca Raducu are doar avioane de hartie in cap. Si nimeni dintre milionarii Clujului nu are chef sa isi puna gatul in latul lui U, o echipa cu trecut recent complicat, cu fani care preseaza. 

Interesant de unde ii vin ideile astea ceferiste in ultima vreme lui Raducu: a umplut echipa de portughezi, cum facea CFR-ul pe vremea lui Arpi. Iar fanii stau si se uita casbeci ca Raducu face ce vrea cu U, de parca ar fi echipa lui ma-sa. Anul trecut a umplut U cu bosorogi si lehamitosi, anul asta cu portughezi. Face experimente Raducu pe U Cluj cu idei ceferiste. Cine o fi oare cel care ii da aceste idei ceferiste lui Raducu?

 

Adauga comentariu