PSD Cluj se apropie de 500 de noi adeziuni, de la venirea lui Liviu Alexa: „Până vinerea viitoare, #PSD500 să fie o promisiune îndeplinită!”

Liviu Alexa, din postura de președinte al PSD Cluj, a promis în urmă cu aproape o lună că va aduce 500 de oameni noi în partid. Mulți au strâmbat din nas sau au râs, însă această cifră e aproape de a fi acoperită în timp record.

Mai mult, cei de la PSD Cluj au anunțat că primesc adeziuni inclusiv din partea tinerilor și a studenților.

„Acum 3 saptamani, in calitate de proaspat presedinte al PSD Cluj, declansam Operatiunea #PSD500 prin care imi propuneam sa aduc 500 de noi membri in filiala de la Cluj. Unii au strambat din nas, cine s-ar inscrie in PSD, si-or fi zis?! Ei bine, suntem deja la 383 de adeziuni si sper ca, pana vinerea viitoare, #PSD500 sa fie o promisiune indeplinita!

Liviu Alexa - presedinte PSD Cluj PS: Cine a zis ca studentii nu vor sa se inscrie in PSD?”, e mesajul postat de cei de la PSD Cluj pe pagina oficială de Facebook. 

Cu toate că moștenirea lăsată de deputatul independent Horia Nasra a fost o filială de partid în degringoladă totală, Liviu Alexa a reușit în timp record să reînvie PSD Cluj. În acest sens, Alexa a lansat operațiunea #PSD500.

Adauga comentariu