Primul restaurant din România care a reușit să intre în JRE (Jeunes Restaurateurs) este din Cluj-Napoca!

Un local din Cluj-Napoca a reușit performanța să intre în JRE (Junes Restaurateurs), fiind primul restaurant din România care face parte din prestigioasa asociație de tineri restauratori și chefs haute cuisine din 16 țari. 

Astăzi, Baracca a întrat în frăția JRE, după o amplă analiză un proces de selecție riguros, cu o serie de vizite misterioase și numeroase criterii de îndeplinit. 

„Ne dorim să facem parte din JRE de foarte mulți ani, iar intrarea în această comunitate este o onoare și o recunoaștere a muncii depuse în cei 10 ani de când activăm în industrie. Pe lângă notorietatea și prestigiul organizației, pentru noi JRE este o modalitate de a crește și de a avea acces la resurse de talie internațională, la care altfel ar fi fost foarte greu să ajungem. Ne dorim să schimbăm idei, să învățăm unii de la alții, să contribuim la creșterea comunității și, la rândul nostru, să învățăm de la cei mai buni” declară Maria Dunca, managerul restaurantului Baracca.

Citește și: ARDE BARACCA! Cel mai bun restaurant din Cluj se afla intr-un moment de cumpana! Cum a ajuns Maria Dunca sa fie santajata gastronomic! Cine salveaza restaurantul!

 

Baracca și-a depășit de mult standardele de simplu restaurant și s-a luptat în timp cu o competiție acerbă, mereu situându-se în locul fruntaș. De la un meniu special, personal dedicat și o atmosferă unică în Cluj-Napoca, Baracca și-a impus singură clientela. Fiecare farfurie a acestora pare un basm în sine. Nu încape îndoială că răspunsul afirmativ al celor de la JRE a confirmat încă odată de ce Baracca este un local inedit. 

Ziar de Cluj dedică rubrica Jos Pălăria pentru managementul eficient al celor de la Baracca și pentru faptul că au pus România pe harta celor de la JRE. 

Adauga comentariu