Primarul Floreştiului, Horea Șulea, trădat în dragoste și orbit de gelozie, este cel care i-a pus bunesei Raluca DOJA camere video de SPIONAJ în birou

Domnul Horea Șulea, primarul Floreștiului, nu va mai mânca zeamă caldă de la nevestică, multe săptămâni înainte, și asta pentru că el este cel care i-a plantat doamnei Raluca Doja o cameră de spionaj în birou.

Între Horea Șulea și doamna Doja au existat numeroase apropieri copulante. Chiar dacă domnul Șulea este foarte căsătorit și doamna Doja este foarte căsătorită cu un jandarm, iubirea lor a dăinuit mulți ani fericiți. Însă doamna Doja a fost generoasă și cu alții prin Cluj, dar s-a aprins foarte tare după bastonul de primar al unui băiet din Maramureș, pentru care se zice în primărie că vrea chiar să divorțeze. Șulea n-a putut să accepte să fie rănit în amorul propriu, în propria sa ”casă”, dându-i ordin lingăului său de casă, Mihai Petean zis și Pitonul, să planteze o cameră de spionaj pe care fosta amantă, Raluca Doja, a descoperit-o, făcând ca trenul. 

Ea este cea care a chemat poliția să facă percheziții. Astfel că nenea Șulea se va mai alege cu un dosar penal, foarte probabil.

Așa e, măi Horică, atunci când ți se umflă capul de la prea multă grandomanie și te crezi deasupra tuturor. 

 

Adauga comentariu