Primarii clujeni si 51 de organizatii locale i-au cerut lui Ciolacu sa faca alegeri interne in PSD Cluj! Maine, presedintele PSD Marcel Ciolacu vine cu Paul Stanescu la Cluj-Napoca!

Cei mai importanti primari PSD din Cluj si 51 de organizatii locale i-au cerut azi presedintelui Marcel Ciolacu, prin intermediul unui document semnat in comun adresat Comitetului Exectuvi National, sa convoace alegeri interne si sa organizeze Conferinta Extraordinara.

Primarii PSD sunt suparati pe Gheorghe Simon, coordonatorul strain impus de Ciolacu la Cluj, care le-a transmis primarilor ca Ciolacu nu ar avea de gand sa organizeze alegeri interne in filiala pana dupa locale, lucru de neacceptat pentru primarii clujeni. Mai mult, acestia sunt extrem de deranjati de faptul ca Simon i-a mintit intr-o sedinta ce a avut loc acum o luna cand le-a spus celor prezenti ca se vor face alegeri, dupa care a dat-o la intors. Tot Simon a propus la acea sedinta marirea Biroului permanent judetean, dupa care, fara o sedinta prealabila sau un document oficial, s-a sucit si i-a exclus pe toti cei ce erau numiti in Birou deja.

"Am semnat acest document fiindca nu mai dorim ca Bucurestiul sa isi bata joc de noi si sa decida in locul nostru. Vrem liniste in filiala si ea nu se poate realiza decat daca se alege o conducere legitima. Ce face Simon in aceste zile este peste puterile mele de intelegere. Ii pune pe Nasra si Itu sa sune la noi, la primari, si sa ne ameninte sau sa zbiere la noi. De ce nu se fac sedinte de Birou Permanent de circa o luna? De ce Simon se intalneste cu membri Pro Romania si le promite ca vor candida in locul nostru? Sa vina Ciolacu si o sa ii spunem parerea noastra!", ne-a declarat un primar PSD cu vechime care spune ca Ciolacu se va afla joi la Cluj pentru o discutie cu primarii nemultumiti.

 

Adauga comentariu