Primaria vrea net mobil nelimitat, platit din buget

26 de persoane ar urma sa beneficieze de servicii de internet  pe mobil din bugetul orasului, conform unei intentii de achizitie publicata pe site-ul oficial al institutiei. Primaria este dispusa sa plateasca 5.500 de lei pe an pentru cele “26 de echipamente mobile (26 de simuri), care ar trebui sa aiba servicii de date cu trafic nelimitat. Cine sunt si de ce au nevoie de internet mobil din bani publici, ramane, insa un mister. Asta pentru ca reprezentantii Biroului Mass-Media al Primariei Cluj-Napoca nu au reusit toata ziua sa afle cine sunt cei 26 de beneficiari ai cartelelor SIM cu internet nelimitat, platit din banii clujenilor. Ziar de Cluj a aratat intr-un articol ca angajatii Primariei vorbesc la telefon de 100.000 de euro pe an . Cel care se ocupa de aceasta achizitie directa este Marcel Ielcean, seful Serviciului Strategii de Informatizare, unul dintre “papusarii banilor europeni din Primarie”. UPDATE In urma publicarii articolului purtatorul de cuvant al Primariei, Oana Buzatu a revenit cu precizarea ca cele 26 de SIM-uri cu trafic nelimitat de internet "sunt necesare pentru activitatea politiei locale".  De ce natura sunt acele activitati e in continuare o intrebare fara raspuns, in ciuda mega-transparentei institutionale trambitate de primar. Marea dezvaluire va fi facuta in zilele urmatoare, dupa cum promit oficialii Primariei.

Comentarii

daniel

21.11.2013 10:32

Lasand deoparte utilitatea internetului pentru cei care il vor folosi...chiar as aprecia capacitatea de negociere a primariei in sensul obtinerii de servicii de internet mobil nelimitat la pretul de aprox. 4 euro/luna/SIM. Este un pret ff bun..in conditiile in care l-ar obtine :) (atentie : discutam de internet nelimitat la viteza maxima!)

Akos

20.11.2013 23:14

Marcel Ielceanu nu e tipul ala care a futut o caruta de bani pentru un "Sistem informatic integrat pentru servicii online" care s-a transformat intr- o labareala de portal pe care reclami cainii vagabonzi ?
Ce sa te astepti de la niste tipi care se ocupa cu tehnologia informatiei si lucreaza in primarie. Niste loaze ca altfel ar fi lucrat pe bani adevarati daca ar fi fost ceva de capul lor.

Adauga comentariu