Primăria a cheltuit 200.000 de euro pentru ca Boc să se laude că are parchet la fel ca în NBA în Sala Polivalentă

Emil Boc este un primar care ține la imaginea lui și îi place să se laude cu faptul că orașul pe care îl păstorește nu este departe de orașele din vest, iar pentru a se convinge pe sine, dar și pe clujeni de acest lucru nu ezită să folosească banii publici. 

Emil Boc și managerul Sălii Polivalente au oferit un exemplu clar despre cum se pot irosi banii publici. Au achiziționat un nou parchet pentru Polivalentă a cărui costuri au fost de 200 de mii de euro, un chilipir având în vedere că este vorba de un parchet la fel ca și cel folosit în NBA. 

Nu contează că sportul clujean, în afară de echipa masculină de baschet, se află aproape de colaps, că sporturile de echipă din Cluj se zbat în anonimat, contează că avem parchet ca și în NBA.

”Cea mai modernă arenă indoor din România, BTarena, are începând din această săptămână parchet modular și dotări pentru baschet identice cu cele folosite la Jocurile Olimpice, la Campionatele Mondiale sau în unele arene din NBA”, se laudă Boc.

În 2017 parchetul din Sala Polivalentă a fost schimbat de Federația Română de Baaschet pentru a corespunde standardelor în vederea organizării Campionatului european de baschat. După terminarea EuroBasket, primăria a avut posibilitatea să achiziționeze acest parchet, însă a considerat că este prea scump.

Parchetul folosit pentru Eurobaschet nu a fost suficient de bun pentru administrația locală din Cluj, astfel că Horia Șulea a decis să achiziționeze el parchetul pentru o sală de sport din Florești contra sumei de 30.000 de euro.

Practic, pentru Boc suma de 30.000 de euro a fost prea mult în 2017, dar la un an distanță, suma de 200.000 de euro nu a mai fost mult. Acesta este exemplu de primar gospodar care știe să gestioneze eficient banii publici.

Fără această investiție, mai putea primarul să se laude că are în Polivalentă parchet de 200.000 de euro întocmai ca și cel folost în NBA? Și ce bine dă la imagine și mai ales, reprezintă un alt motiv de laudă, doar se apropie campania electorală.

Citește și:

Afacerea anului: Managementul Sălii Polivalente a refuzat anul trecut parchet de 30.000 euro, de calitate superioară și acum cumpără pardoseală cu 200.000 euro

 

Adauga comentariu