Prezidențiabilul dispărut, Ninel Peia, a fost găsit la mănăstire

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc la prezidențiale, a fost găsit la Mănăstirea Putna, după ce aseară o țară întreagă a fost alertată de dispariția acestuia. Soția lui Ninel Peia a declarat aseară la Antena 3 să nu își facă nimeni griji pentru că el obișnuiește să dispară des.

Vineri dimineața, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au anunțat că dispărutul Ninel Peia a fost găsit și este bine mersi la o mănăstire din Moldova, mai precis la Putna.

„Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni. Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Ninel Peia a fost dat dispărut aseară. Miercuri seara s-a cazat la un hotel din Cluj, iar joi dimineața a fost de negăsit.

Citește și:

Poliția clujeană îl caută pe Ninel Peia, candidat la prezidențiale. Axente Husar: „Poate e la gagici. Eu l-am lăsat aseară la hotel în Cluj-Napoca”

Adauga comentariu