Poze cu alta curvoanca din reteaua Sharpelui care ar trebui chemata la declaratii de catre procurorul Valentin Urițescu! DIICOT Cluj, dormiti bine acasica, in timp ce BCCO Cluj va face treaba?

A fost nevoie de un procuror de "provincie", adica din Dej, in persoana lui Valentin Urițescu si nu facem misto de asta, si de meseriasii de la BCCO Cluj ca sleahta de interlopi proxeneti din Dej care tragea chefuri cu maharii din politia Dej sa fie in sfarsit saltati pentru infractiunile lor.

De tinut minte detaliul: cei de la BCCO Cluj si Serviciul pentru Acţiuni Speciale (S.A.S.) Cluj erau atat de convinsi ca structura Politiei Dej este penetrata de interlopi, incat s-au ferit sa dezvaluie si altor colegi din IPJ Cluj detalii despre actiunea lor, ca sa nu se "sparga" vreun politai corupt si sa alerteze interlopii din sleahta lui Sharpele.

Procurorul Valentin Urițescu de la Parchetul Dej are respectul nostru. Il sfatuim sa nu pice la prima fenta si sa aprofundeze declaratiile curvoancei Draga, dupa cum azi ii oferim inca o tarfa de lux ce face pozute pe Facebook, fosta prietena a taximetristului Susu, pe numele sau Olimpia, ale carei tate si buci pot fi admirate in pozele pe care le-am captat de pe un site de escorte din Germania unde Olimpia canta la flaut cu bile pe bani. 

Fiindca, domnule procuror Valentin Urițescu, trebuie sa destructurati reteaua asta de lover boysi precum Sharpele si Shushu care isi trimiteau iubitele la produs. Trebuie sa va ganditi serios si la faptul ca din reteaua asta, interlopi din Cluj si Dej, au facut milioane de euro cu curvele trimise la bordelurile din Vest, dand apoi lectii de antreprenoriat pulimii de la volanul limuzinelor Bentley sau a bolizilor de tip Mustang.

Sharpele se plimba prin Cluj in Rolls Royce, nenica, toti stiau cu ce se ocupa, nimeni din DIICOT Cluj nu a fost o secunda curios sa intreprinda ceva. Ce rusinos! DIICOT Cluj, e plin de interlopi in Cluj care vand drogur si curve, e plin de interlopi care nu isi pot justifica masinile si posesiunile, au cabane, atv-uri, limuzine de sute de mii de euro, huzuresc prin NOA, isi fac poze cu ceasuri de zeci de mii de euro si sampanii scumpe, si nu se gaseste nimeni sa ii ia la intrebari???

Domnule procuror Uritescu, dupa ce terminati cu interlopii, poate ii rugati pe cei de la BCCO Cluj sa va dea si ce marfa ascunde SIPI despre seful Politiei din Dej si poate va faceti un plan de bataie si cu el sau cu politatii corupti din Politia Dej. Ce ziceti?

Adauga comentariu