PNL Turda fierbe de suparare! Paunel Tise vrea sa il bage pe gat liberalilor turdeni pe tradatorul Cristian Matei!

Tradatorul Cristian Matei, il stiti, ala de e primar la Turda cu ajutorul PSD (Obosila, te-ai ras de voturile pocaitilor si ale tiganilor) si-a pregatit de cu multa vreme curvosenia. A negociat cu Alin Tise saptamani intregi. Saptamana trecuta, Tise a fost chiar in biroul lui Matei unde l-a chemat la ordin pe seful PNL Turda. Cu un tupeu nemasurabil, Tise i-a bagat pumnul in gura avocatului care conduce filiala liberala turdeana spunandu-i ca Matei trebuie ajutat sa castige inca o data primaria. 

Cum ar veni, Tise le impune liberalilor turdeni care au avut de inghitit ani de zile basinile in cap ale primarului sa il ajute pe dusmanul lor. No, problema e ca liberalii turdeni au fost foc si para cand au auzit asta. Si ca nu vor accepta intruziunile lui Tise. Demisiile sunt in pregatire. 

Intre timp, Mihai Mocanu, secretarul executiv al PSD Cluj devenit coordonator al filialei PSD Turda dupa dizolvarea biroului politic de acolo, si-a creionat un nou birou care va propune excluderea lui Matei din PSD.

Astazi, Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj,  i-a tras o scatoalca morala lui Matei trimitand in Turda o echipa de campanie care sa faca teren si sa imparta materiale electorale. Asa cum Matei nu a facut.

Obosila spune tuturor vrute si nevrute, ca Alexa i-ar fi anulat vizita preşedintei PSD la Turda, cand, de fapt, el a refuzat sa o organizeze. Apoi, baga din top ca va reveni ca sef al organizatiei judetene, ca el e alesul. Vise erotice tipice lui Matei, un batranel super orgolios (de la faptul ca nu a fost el pus presedinte la PSD Cluj a pornit si tradarea sa).

Tot intre timp, au inceput sa circule pe whatsapp intre turdeni poze deocheate cu o fata, nu spunem cine, care adora partuzele sexuale si ar face orice pentru bani (si-a tepuit partenerul italian cu vreo 600 000 de euro). Am vrea sa le vedem si noi.

 

Adauga comentariu