PinBocchio nu are nicio problemă în a discrimina cetățenii și aruncă pisica puturoasă în curtea UE! Poliția Mirosului, o ABERAȚIE

Emil Boc pare să fi intrat în pană de idei populiste, astfel că a trecut în extrema cealaltă și are în gând tot felul de măsuri care discriminează diferite clase sociale. După ce și-a pus taximetriștii în cap, cu un regulament aberant, acum e pus pe fapte mari și declară război cetățenilor urât mirositori care urcă în autobuze. 

O măsură discriminatorie, în condițiile în care e imposibil de dovedit și măsurat gradul de puturoșenie al unui cetățean. O măsură făcută, din nou, pe repede înainte și fără logică de Boc. Dacă în cazul gălăgiei, se pot măsura decibelii, cum poate cineva să decidă unde e limita între urât mirositor și un miros acceptabil? Cetățenii Clujului se pot pregăti deja de abuzuri din partea controlorilor. 

Desigur, cei care nu văd pădurea din cauza copacilor vor aplauda ca foca și se vor bucura că am scăpat de boschetari și rromi pe autobuze. Însă, ce se va întâmpla când o femeie bătrână de la țară va fi dată jos și amendată pentru că transportă o oală cu sarmale nepoților? Ce se va întâmpla când un bunic transpirat din cauza unor probleme de sănătate va fi dat jos și amendat? Boc nu are, desigur, nicio problemă și aruncă pisica în curtea celor de la UE, oferind tot felul de informații extrem de greu de verificat și confruntat. 

Nu vă convine ceva? Exista o „directivă UE” care bla bla bla bla. Să verifice cine poate informația, sau să-l credem pe cuvânt. ”Regulamentul e pregătit pentru implementare, sperăm că va produce efectele dorite pentru clujeni, de a avea transport public civilizat, echilibrat, de calitate, în care să ne respectăm pe alții. Nu poți încuraja clujenii să folosească mijloacele de transport în comun dacă nu există calitate. Am luat directivele europene, le-am aplicat în regulamentul nostru. Se aplică și la Bruxelles și Munchen. Dacă directiva europeană prezintă vreo discriminare, atunci prezintă și la Cluj”, s-a umflat în pene primarul. 

În SUA, etalon de civilizație pentru toți iubitorii de capitalism, au existat câteva tentative de a interzice „puturoșii” în mijloacele de transport în comun, însă au murit din fașă pentru că încălcau constituția. De asemenea, în UE nu există niciun oraș care își permite să discrimineze în acest mod cetățenii. De exemplu, în 2014 niște idioți din Montpellier s-au gândit să înființeze linii de autobuz dedicate exclusiv rromilor, dar au dat înapoi atunci când opinia publică a măturat pe jos cu ei. Mai mult, nicăieri în Bruxelles sau Munchen, așa cum se laudă PinBocchio, nu există o astfel de discriminare împotriva celor care miros urât. 

CITEȘTE ȘI: ABERANT: Noul Regulament al Companiei de Transport Public discreditează cetățenii și instituie Poliția Mirosului Urât. Cum vor vota consilierii locali?

 

Adauga comentariu