Piata Marasti, amenda usturatoare! Spatiul de comercializare a fost renovat de urgenta

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Cluj a amendat administratorul Pietei Marasti cu suma de 30.000 de lei, pentru mizeria gasita la sectoarele de fructe, legume, carne si lactate. Controlul a avut loc vineri, iar cei de la Protectia Consumatorului Cluj au gasit o mizerie de nedescris: mucegai, rugina, chistoace de tigari printre marfuri, alimente stricate. Masura imediata a fost cea de inchidere a spatiului pentru patru zile, perioada in care conducerea Pietei Marasti a avut de respectat recomandarile facute de comisarii de la Protectia Mediului Cluj. 

In acesta dimineata Piata Marasti a primit acordul de comercializare, dupa ce ieri dupa-masa s-au facut verificari pentru a vedea daca spatiile au fost igienizate. 

"In urma controlului efectuat vineri s-a dispus suspendarea activitatii. Administratorul Pietei Marasti a primit o amenda de 30.000 de lei si o lista cu recomandarile pe care trebuia sa le respecte pentru ca vanzatorii sa isi poata relua actvitatea. Luni ne-am prezenta pentru a verifica daca recomandarile au fost puse in aplicare. Aspectul pietei s-a schimbat: au turnat covor asfaltic in zonele cu probleme, au montat pereti lateriali, au igienizat tot spatiul, iar mesele au fost curatate si reconditionate. In urmatoarea perioada vom monitoriza activitatea spatiilor de la Piata Marasti", arata comisarul şef adjunct de la Protecţia Consumatorilor Cluj, Mircea Radu.

 

Citește și: Piața Mărăști, închisă de Protecția Consumatorului Cluj pentru PATRU ZILE! Inspectorii au găsit mizerii, mucegai și marfă stricată VIDEO

Adauga comentariu