Personalul Campia Turzii - Cluj-Napoca face 51 km in aproape doua ore. Cum sa nu moara CFR calatori?

Zeci de calatori nemultumiti de conditiile, intarzierile si lipsa de profesionalism a CFR calatori aleg mijloace de transport alternative, dupa cate un drum cu trenul. Iar navetistii, cei obligati de imprejurari sa mearga zilnic cu aceasta companie feroviara, sunt tot mai dezamagiti.

"Aveam tren la 20.48, din Campia. Trebuia sa ajunga la 21.58 in Cluj. La cat credeti ca am ajuns? La 22.44. Sunt 51 de kilometri, distanta pe care trenul a parcurs-o in aproape 2 ore. Doua ore!!! 116 minute. In timpul asta plecam din Campia Turzii cu masina, ajungeam la Cluj, ma intorceam la Campia si mai ajungeam o data pana aproape in Cluj, respectand toate regulile de circulatie. Eram singura si am zis sa nu fac risipa, m-am gandit la mediu. Sambata seara am avut intarziere doar 15 minute, aceeasi distanta. E bataie de joc! Nu ma mai pupa CFR-ul veci! merg cu microbuzul, ca tot atat e biletul, sau las sentimentalismul si ecologismul si merg cu masina", ne scrie o cititoare de-a dreptul revoltata.

Femeia s-a declarat atat de scarbita de mizeria din tren, incat aproape a jurat ca nu mai calca in vreun tren al CFR, cel putin nu in viitorul apropiat.

In anul 2010, trenurile CFR Calatori au avut intarzieri cumulate de 5 ani si 3 luni, iar in primele 9 luni ale lui 2012, intarzierile cumulate depaseau 3 ani.

In imaginea trimisa de G.L., cititoarea noastra, pe tabela din gara Cluj-Napoca apar intarzieri si de 180 de minute, pe langa cele de 45-50 de minute.

Comentarii

razvan

08.08.2016 15:31

suprize, surprize :)

pop

08.08.2016 17:50

Intarzierea a fost datorata unui accident rutier pe linia ferara. Informarea la CN CfCFR sa.

Adauga comentariu