Pe trotuar, ca în parcare. Poliția locală ignoră mașinile parcate ilegal pe strada Regele Ferdinand

În plin centrul orașului, șoferii au transformat un trotuar în propriul lor loc de parcare. Trotuarul străzii Regele Ferdinand este ocupat în fiecare zi de mașini, iar poliția locală nu pare să observe acest lucru, fiind preocupați să ridice mașini și să aplice sancțiuni în alte zone ale municipiului.


Feriți de amenzi costisitoare, șoferii nu se mai obosesc să își lase mașinile în parking-uri și să plătească staționarea. Cetățenii sunt nemulțumiți de atitudinea acestor conducători auto, dar ridică neputincioși din umeri. Și-au pierdut speranța că cei care încalcă legea vor fi trași la răspundere.


Oamenilor chiar nu li se pare normal ce se intampla. La intrebarea reporterului “Vi se pare normal ca unii soferi sa parcheze pe trotuar?” cetatenii raspund dezaprobator.


”Sunt atat de multe de spus in sensul asta,  incat aproape ca te plictisesti. Ce sa zic? Nu e ok deloc. Inca aici mai avem loc pe trotuar, dar in unele locuri, unde trotuarele sunt mai inguste, uite asa trebuie sa ne strecuram printre ele (printre masini - n.r.) Daca opinia mea conteaza, nu e ok deloc”, ne spune o doamna.


Alta persoana aceeasi parere.


“Nu mi se pare normal.  Cum sa mi se para normal? In lipsa de civilizatie, asta e, ce să facem?”, se intreaba un barbat.


Acesta admite si ca orasul e aglomerat, ca nu sunt parcari.


“Nu mi se pare normal ca parcheaza aici oamenii. Ar trebui sa ia si politia masuri”, e parerea pertinenta a unui alt cetatean.


Cu toate că există un indicator care interzice staționarea și îi avertizează pe șoferi că mașinile le vor fi ridicate, aceștia nu par să se teamă și continuă să parcheze pe trotuar. Până reprezentanții Poliției Locale vor lua măsuri, acești clujeni vor continua să parcheze ilegal, iar pietonii se vor înghesui pe lângă mașinile lor.

Adauga comentariu