"Pe lângă plopii fără soţ, adesea te-am văzut cu pantaloni/ Te cunoșteau vecinii toți, iar tu ai apărut- fără pantaloni". Azi: Adrian Dohotaru

Mai țineți minte scandalul cu un sexy-propusul la Ministerul Sănătății, ce n-a mai ajuns pe funcție după ce au apărut mai multe fotografii cu al său corp sculptat? Eh, în spirit de sărbătoare și călduros din fire, useristul Adrian Dohotaru și-a pus țolaele la spălat și s-a fotografiat în chiloței. 

Fug prin pădure în aerul rece pe cărări nebătute de nimeni. Mă simt puternic, agil și sănătos. Văd o bufniță la nici 10 metri de mine. Zâmbesc. Din neatenție, calc pe o crenguță care se rupe. Bufnița zboară. Zâmbetul devine rictus, mușchii plini un spasm al morții. Asta-i alergarea! Fug în continuare, dar mai încet, cu bufnița-n spate” explică Dohotaru. 

Desigur, cel mai mare succes a fost înregistrat între persoanele de sex masculin, care au dsitribuit fotografia punând accentul pe ”poziția bufniței”.

După ”shopping-ul” direct din gunoaie și fotografiatul pe linia de cale ferată cu un copil în spate, Dohotaru scoate un fragment de jurnal pe care îl asociază cu poza lui demnă de parlamentar român din Cluj. Ce-i drept, dacă în poză era o femeie, postarea devenea virală și totodată i se atribuia termenul de pițipoanca acesteia, dar așa, Dohotaru este apreciat în tacere de veganii ce papă costiță de porc pe ascuns, 

”E o nouă psihologie modernă. De fapt, persoana din fotografie transmite un mesaj emoționant privitorilor. Opera de artă are ca scop apelul la intimitate. Faptul că Dohotaru face parte din USR poate să fie o traducere pentru mesajul din spatele fotografiei: Uniți Salvăm România....în chiloți”. Acest trend a luat amploare odată cu filmele lui Mr. Bean(vezi foto), care, prin coincidență rulează la TV de sărbători, Desigur, o campanie electorală nu se încheie cu obținerea mandatului de către candidat, astfel că, Dohotaru își lărgește paleta de fani de la mineri la ”minerițe”- cu drept de vot(sperăm). Chiar mai devreme îmi spunea nepoata, uite ce parlamentar sexy avem la Cluj. Acțiunea lui Dohotaru funcționează, pentru că studenții de la Științe Politice, cu greu știu de un deputat precum Oros Nechita Adrian. De Goțiu s-a auzit că doarme în Senat, de Nicoară s-a auzit că se uită la filmulețe sexy în Parlament dar de restul mai nimic. Era și timpul să avem un deputat în boxeri. Ce credeți, clujenii nu poartă așa ceva?Normal că poartă”, ne explică un polito-chiloțar, care ne-a și semnalat recenta postare a lui Adrian Dohotaru.  

 

Acest material am vrut să îl încadrăm la ”Jos pălăria”, dar zona respectivă pare momentan ocupată. Ne rezervăm drepturile să montăm pălaria în altă parte, cu altă ocazie. 

Comentarii

Claudia

03.12.2017 20:10

Sincer nu înțeleg de ce îl tot aduceți în prim-plan pe idiotul ăsta!

Adauga comentariu