Pe grupurile dedicate șoferilor se face recensământul gropilor

Pe grupurile de Facebook dedicate șoferilor se face recensământul gropilor. Cea mai mare astfel de comunitate din Cluj-Napoca numara peste 76 de mii de membri si aduna zeci de postari, zilnic, despre incidente in trafic, starea drumurilor, dar si informatii utile conducatorilor auto.


”Aveti grija pe Calea Turzii la urcare, pe banda 1, in dreptul iesirii din benzinaria partener Rompetrol, este o groapa numa buna de dat in ea [🙈] ( am postat si pe aplicatia my cluj )”, scrie unul dintre administratorii grupului. SI atat le-a trebuit soferilor, care au inceput sa se planga si de alte gropi in care isi lasa frecvent suduielile, pe langa parti din masini.


"Asta nu-i nimic pe lângă aia din someseni in curbă la biserica, rupere totală.", arata un comentariu."Sau canalul din manastur,dupa podul calea floresti din directia sens grigorescu-promavetii dupa statia RATUC...vreo 10 cm canalul lasat in drum!!!!", anunta un alt sofer."Oras de 5 stele, cu asa putine gropi am ramas incat am ajuns sa le postam pe grupuri online?", vine si un comentariu malitios, insa lista e deschisa, zeci de alte gropi o vor completa pana la finalul zilei.

 

Sursa foto: INFO Trafic Jud. CLUJ

Adauga comentariu