Patru mașini parcate au fost avariate azi-noapte pe strada Dorobanților

Patru mașini parcate au fost grav avariate azi-noapte într-un accident petrecut pe strada Dorobanților, la nr. 89. Un BMW, un Passat, un Range Rover și un Matiz vor avea nevoie acum de reparații costisitoare, după ce o mașină tractată s-a desprins de autovehiculul care o tracta.

Se pare că, în Cluj-Napoca, oraș „festivalier”, parcarea mașinilor reprezintă o aventură. Știi cum le lași, dar nu mai ai nicio garanție că le găsești intacte! Dacă nu ți le zgârie sau vandalizează vecinii supărați că le-ai ocupat locul de parcare, riști să îți găsești mașina lovită de petrecăreții care se întorc noaptea de la club, de cei care fac sau trag liniuțe sau de către șoferii care derapează pe străzile cu polei, pe care nu se aruncă materiale antiderapante.

În cazul accidentului de pe Dorobanților, conform datelor furnizate de către IPJ Cluj, Biroul Rutier Cluj-Napoca a fost sesizat în jurul orei 2:20:

„Conform primelor informații, o mașină tractată s-a desprins de autovehiculul care îl tracta, intrând în coliziune cu 4 autoturisme parcate regulamentar. Totodată în dinamica evenimentului rutier a mai existat un al treilea autovehicul implicat. Rezultatele alcoolscop au fost negative pentru cei 3 conducători auto. În cursul zilei de azi, cei implicați se vor prezenta la sediul Poliției pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de acest eveniment rutier.”

Adauga comentariu