Paștele catolic și Floriile riscă să ducă la o nouă „bătălie de la Lidl”

Paștele catolic și duminica Floriilor riscă să genereze o nouă „bătălie de la Lidl”, primele semne îngrijorătoare apărând încă de astăzi. Clujenii au început, de dimineață, să semnaleze pe Facebook aglomerările de „oștiri” care asediau marile supermarketuri din Cluj, Baciu și Florești.
 
La Lidl Floresti coada face inconjorul parcarii... Stau deja de 25 min si am ajuns de-abia la jumatate”, a postat Nonitta Carmen Omania, astăzi la ora 11, pe grupul de Facebook „situație alimente Cluj”.

„E vinerea mare la noi, dar asta nu e motiv sa atacăm magazinele, în perioada aceasta ar trebui să încercăm să mâncăm mai sănătos (fără făină și drojdie :D, fără carbohidrați și zaharuri în exces), să ne rugăm, acum avem timp, și NU să ne înfulecăm cu mâncăruri! Dacă e Paște nu înseamnă că trebuie să facem 3-4 feluri de prăjituri, putem să ne mulțumim și cu un singur fel! Dar bineînțeles fiecare face cum vrea....”, a comentat Julia Nemet, la postarea de mai sus.
 
„Din nou mor oamenii de foame...”, a completat Katalin Nagy.
 
„Coadă mare la Lidl Baciu!!!”, a semnalat Eros Rolland, pe același grup, în această după-masă.

„Nu veniți spre Auchan Iris (fostul Real)!!! Coada este jos în parking după cum vedeți, pensionarii au ieșit la cumpărături. Se pare că aglomeratia mediatizata ieri din aeroport și-a făcut efectul..., a postat Orban Balasz, astăzi, la ora 10 dimineața.

Poate că oamenii ar trebui să fie mai responsabili în această perioadă și să nu se înghesuie în magazine, pentru a nu ajunge de la bal… la spital. Cumpărăturile pot fi făcute și rațional, și din timp, și la alte ore decât cele de vârf, iar sărbătorile ar trebui să însemne mai puțină pâine și circ și mai multă rugăciune.

Foto: Facebook situatie alimente Cluj

Adauga comentariu