Pasagerii unei curse din Germania, carantinați la Cluj-Napoca: „Au menționat că vin din ITALIA după ce poliția de frontieră...” VIDEO

Actualizare: Pasagerii au ajuns pe Aeroportul Internațional Avram Iancu în jurul orei 14. Dat fiind că toți cei 70 de români intră direct în centrele de carantină din județ, mai multe ambulanțe au sosit la aeroport, în coloană, pentru a-i prelua pe rând pe aceștia și escorta în condiții de maximă siguranță către mai multe locații de carantină din Cluj. 

 

Aproximativ 70 de români au ajuns cu un zbor din Memmingen, Germania, în această după-masă pe aeroportul din Cluj-Napoca, potrivit celor de la Cluju. Din informațiile prezentate de sursa menționată reiese că pasagerii au declarat că se întorc din Germania, însă aceștia proveneau din Italia. Poliţiştii de frontieră le-au atras atenţia cu privire la declarația pe propria răspundere și sancțiunile aferente, astfel că au declarat că se întorc din Italia. 

„O să îi preia imediat cu microbuze și îi duce la carantină. Problema era că sunt aproximativ 50 de oameni care trebuie carantinati. Teoretic vin din zona galbenă (Germania), însă ei provin din Italia (zona roşie).

Au menționat ca vin din Italia după ce poliția de frontieră le-a atras atenția foarte serios cu privire la declarația pe propria răspundere și sancțiunile aferente. Altfel există riscul să spună altceva”, a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean, pentru cluju.ro.

 

Astfel, toţi cei 70 vor fi puşi în carantină.

Adauga comentariu