In Parcul Central inca afli pe unde intri la Untold Festival si de unde iti cumperi bilete

A trecut deja o luna de cand la Cluj a avut loc Untold Festival, cel mai important eveniment gazduit de oras, in calitate de Capitala Europeana a Tineretului. Cu toate acestea, organizatorii nu au reusit inca sa adune toate insemnele festivalului de pe suprafata unde acesta s-a desfasurat.

Aleile principale ale Parcului Central sunt, in continuare, ticsite cu indicatoare care  arata locurile unde se facea accesul la festival sau locurile de unde se puteau cumpara, in urma cu o luna, bilete.

"Este posibil ca echipele contractate pentru asta sa fi omis din indicatoare. Vom remedia acest lucru in cel mai scurt timp", a declarat Stefana Giurgiu, PR Untold festival.

Pe de alta parte, municipalitatea a inceput, asa cum a promis, procesul de refacere a gazonului distrus in Parcul Central in urma evenimentului. De cateva zile, in parc au fost montate zeci de stropitoare care iriga locurile cele mai afectate de traficul mare de persoane.

Pana saptamana trecuta, si bannerele Untold Festival inca atarnau de copacii si stalpii parcului. Gardurile care au imprejmuit zona de desfasurare a evenimentului au fost, de asemenea, abandonate pe aleile parcului timp de aproape doua saptamani.

Reprezentantii Federatiei Share nu au reusit sa ofere un punct de vedere fata de aceasta situatie pana la publicarea articolului.

Comentarii

Dan

01.09.2015 09:08

Iar  noduri in papura despre Untold...Bai da ce va sta in gat reusita altora...Dar cand la 2 luni dupa alegeri tot Grigorescu era inca plin de bannere si afise cu "Votati Liviu Alexa" nu a fost niciun bai? 

Emperor Palpatine

01.09.2015 11:11

Yessss, let the Hate flow through you..

Adauga comentariu