Ovidiu Adrian Bucur, acest vasile manu al presei locale turdene si campturdene, revine: mai prostovan si mai penibil

Se spune ca nu are sens sa te pui cu prostii, ca e pierdere e vreme. Noi insa mereu am avut o alta parere la Ziar de Cluj. Si prostii trebuie respectati si lor trebuie sa li se aloce spatiu editorial astfel incat oamenii sa ii poata admira in toata splendoarea.

Prostoiul din imagine se numeste Ovidiu Adrian Bucur si are un domeniu .ro pe care scrie toata ziua mimand ca ziarist. El e orice, dar nu ziarist. Ci facturist. Despre Bucur, fostul deputat Mircea Irimie spunea ca practica santajul si constrangerea pentru a-l determina sa scoata lozul. Daca va uitati la pseudojurnalistul asta romificat (de la domeniul .ro vine licenta) o sa vedeti ca siteul e plin de reclame de la primarii din Turda si Campia Turzii pe care ii pupa in cur cu buzele si apoi le sterge curul de saliva cu ciocul sau (chubby? tu vorbesti, ba, Colorila, de chubby?).

Bucurica e vasile manul perfect de presa locala: mereu transpirat sa gaseasca pe cineva dispus sa ii achite o factura. V-am zis, in ziua motiunii, cracraul se infiinta la sediul PSD Cluj intrebandu-l pe Alexa daca nu e rost si pentru el de niscaiva cascaval de campanie electorala. Apoi, a sunat (vrei sa punem inregistrarea, negrule?) ca vrea sa intre in PSD Campia Turzii, dar a fost nemultumit ca nu poate ajunge direct sef).

In fine, fiindca ne place sa ii urcam faina de la nivelul de vasile manu al zonei Turda et Champs de Turda, sa va zicem ca Bucur e prostoiul care a luat pe coaja o decizie definitiva de a plati 15 000 de lei unor bieti profesori de scoala pe care ii calomniase cretinul cum ca ar intretine relatii sexuale cu elevii. Guvidul cu cioc a preluat ca orice vasile manul un rahat de pe Facebook, cam asta e nivelul lui de pseudojurnalist:

“Profesorul întreţine relaţii sexuale cu bărbaţi şi elevi. A fost sesizat Inspectoratul Scolar si Directia pentru Protectie a Copilului si serviciul de Asistenta Sociala Campia Turzii!!!!!!, se precizează pe FACEBOOK”, erau acuzațiile aduse de Ovidiu Bucur, fără o minimă verificare.

Ba, Bucurnegru, sa zici merci ca te-am dat iar la ziar, te asteptam la casierie cu cashul, ca asta e reclama ce iti facem noi tie, si una intr-un ziar adevarat cu angajati si audienta.

Adauga comentariu