ORASUL NIMANUI. Pavelele amplasate de Dupex in parcuri nu tin nici macar o luna

Calitatea lucrarilor firmei de casa a Primariei, Dupex, se vede in fiecare parculet. Dalele cauciucate amplasate de aceasta in baza contractului de aproape 1,5 milioane de lei nu rezista mai mult de cateva saptamani.

Cel mai recent exemplu este in Parcul Central, unde, in jurul aparatelor de fitness, amplasate in urma cu trei saptamani (18 aprilie), pavelele montate de Dupex au fost deja scoase.

Nu este un exemplu singular, si in Parcul Bibliotecii, din cartierul Marasti, o buna parte din dalele din jurul toboganului a fost demontata, fara ca cineva sa ia masuri.

“Este o lucrare a societatii Dupex, vom face verificari pe teren”, au precizat reprezentantii Primariei vizavi de situatia din Parcul Central.

Contractul in baza caruia Dupex SRL amplaseaza dale si pavele din cauciuc in parcuri s-a atribuit in 12 iulie 2013, cu o valabilitate de doi ani. Valoarea acestuia este de 1.459.000 de lei.

Dupex este si una dintre firmele care au castigat contractul pentru amplasarea aparatelor de fitness in oras la finalul anului trecut. Asfel societatea a pus mana pe patru loturi contra sumei de 340.000 de lei.

Firma din Sebes, Alba a lui Ioan Dura este o clienta fidela a contractelor administratiei clujene. Dupex a reparat aparatele de joaca din Cluj prima oara in iulie 2007 pentru 4.427.157 lei, apoi in ianuarie 2009 pentru inca 2.874.608 lei. Apoi in 2013 a mai castigat contractul de aproape 2 milioane de lei “Reparatii si intretinere a aparatelor de joaca, a dotarilor urbane existente pe raza municipiului Cluj-Napoca” si contractul de aproape 500.000 de lei pentru furnizare de banci in Cluj-Napoca.

Cifra de afaceri a societatii in 2013 a depasit 7,7 milioane de lei si a avut un profit de aproape 150.000 de lei.

Comentarii

gigi

07.05.2015 16:24

vasile moldovan este un corupt, uitati va cum arata orasul, sa verifice cineva facturile celor care tund iarba O SA VEDETI CA ORASUL ESTE "TUNS" DE MULTE ORI. GHEORGHENIUL ESTE DEZASTRU   

Valentin Cristea

08.05.2015 14:14

Aceste dale nu s-au miscat singure. Nu stiu daca sunt lucrari de calitate dar ar trebui paza, sau macar camere de supraveghere in locurile in care sunt astfel de lucrari, langa copaceii plantati, cosuri de gunoi si capacele de canal. Din pacate, orasul este locuit ...

Adauga comentariu