Oficial – Directorul de îngrijiri de la Spitalul Județean Cluj a fost schimbat

Schimbarea de la conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj despre care Ziar de Cluj a scris în urmă cu o săptămână este oficială. Toți angajații spitalului au primit o notă internă în care li se comunică oficial faptul că noul director de îngrijiri este Eva Kis. Ea i-a luat locul Monicăi Costin.

De precizat faptul că ocupă această funcție doar temporar, ea fiind director îngrijiri interimar. Înainte să ocupe această funcție, Eva Kis a fost șeful Serviciului Serviciului de Management al Calității Serviciilor Medicale.

Noul director de îngrijiri a fost numit prin Ordinul Ministerului Sănătății nr. 854/31.08.2018. Adică exact data comunicată de Ziar de Cluj.

Monica Costin nu a rămas pe dinafară odată cu pierderea acestei funcții. Ea este asistent șef al Centrului de Sănătate Mintală, din cadrul Spitalului Județean. Un post călduț, fără prea mari bătăi de cap.

Petru Șușcă, managerul SCJU Cluj îi dorește putere de muncă noului director de îngrijiri.

“Pe această cale, îi dorim doamnei Eva Kis putere de muncă și multe realizări în noua funcție, având încredere deplină în competențele și aptitudinile sale, pe care le-a dovedit consecvent de-a lungul carierei sale de până acum”, se arată în nota internă, semnată de Șușcă.

Citește și:

A venit toamna, se migrează de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj către cuiburi călduțe și mult mai bine plătite

 

 

Adauga comentariu