O tunsoare la moda si o experienta inedita, atat pentru copil, cat si pentru parinte, la salonul J’adore Junior

Stilistul Karolyi Sebastian are o pregatire serioasa si o experienta consistenta, la cei 36 de ani ai sai, impliniti de curand. Salonul sau ofera tunsori la moda pentru copiii si pentru adulti, servicii de cosmetica, manichiura, intretinere corporala si inchiriere costume pentru serbari.

La salonul J’adore Junior, copiii se distreaza in timpul tunsului, pe scaune special concepute, in forma de masinute, cu multe butoane, lumini si sunete, iar muzica vesela atenueaza zgomotul facut de masina de tuns. Acesta este ingredientul secret care garanteaza o tunsoare reusita chiar si celor mai energici pusti.

Sebi stie foarte bine care sunt provocarile atunci cand vrei sa tunzi un copil. Fiul sau, David, in varsta de 7 ani, l-a initiat in acest domeniu si l-a determinat si gaseasca metode inedite pentru a-l face sa coopereze. La salon vin zilnic copii care se tem de tuns si apoi nu se mai vad plecati. Atat de bine se distreaza.

„Am ales sa deschid acest salon in Manastur, pentru ca aici sunt foarte multi copii. Locurile de joaca sunt mereu pline. Vreau sa le arat parintilor ca tunsul nu trebuie sa fie o experienta neplacuta, ca e posibil sa te si distrezi si sa pleci cu o frizura moderna, care se potriveste fizionomiei si personalitatii tale”, spune Karolyi Sebastian, proprietarul salonului J’adore Junior.

Un tuns pentru copii, la acest salon, este doar 20 de lei.

Pe langa tuns, salonul mai ofera servicii de cosmetica, epilare definitiva cu un aparat de ultima generatie, care garanteaza rezultate foarte bune. Efectele sunt vizibile dupa prima sedinta, dar sunt necesare intre 6 si 10 sedinte, la intervale de 6 saptamani. Ca idee, pretul unei sedinte pentru epilarea definitiva inghinal total este de 150 de lei.

Un alt serviciu de care mamicile venite cu copiii la tuns pot beneficia este Manichiura, in cadrul careia se poate opta pentru oja semipermanenta, unghii tehnice, constructii din gel, aplicatii de cristale si altele.

Tot in cadrul salonului J’adore Junior functioneaza si un centru de intretinere corporala care ofera masaje anticelulitice, de relaxare, de tonifiere, reflexoterapie, impachetari cu termocuverta, masaje terapeutice sau recuperare postoperatorie dupa operatii estetice.

Pentru ca multi copii care vin aici povesteau ca nu-si gasesc costume deosebite pentru serbari, Sebi s-a gandit sa le ofere posibilitatea sa inchirieze, la tariful de 40 lei pe zi. Te poti transforma in aproape orice visezi, de la Anna din Frozen, Belle, Rapunzel, Batman, Spiderman, Fulger Mc Queen, Hulk, Testoasele Ninja, animalute, vrajitoare sau cowboy. Pentru ca cererea e mare, s-au adus si costume populare.

O atmosfera vesela si plina de culoare si un stilist rabdator si experimentat pot transforma tunsul intr-o experienta placuta, atat pentru copil, cat si pentru parinte.

Adauga comentariu