O intrebare pentru Bogdan Nicolae, seful regionalei SRI pe Transilvania Vest, membru al Comitetului pentru Situatii de Urgenta Cluj

Domnule Bogdan Nicolae, sunteti seful SRI Cluj. Da, si ale regionalei transilvanene si banatene, dar al SRI Cluj. Sunteti si membru plin al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj. 

Trecand peste faptul ca judetul asta, Clujul, inghite toti bolnavii de Covid din regiune si ca suntem idiotii Transilvaniei sa ii acceptam in spitalele noastre, parte din traditia cretina instalata de la Boc la spitalul Clujana, am si eu o intrebare pentru dumneavoastra.

Cum cristosii, pastele, mortii ma-sii, e posibil ca 2000 de sparanghelisti sa apara in mijlocul Clujului fara ca VOI, SRI Cluj, VOI, membrii CJSU Cluj, sa stiti ceva? Ba, dar nu va e rusine tuturor? Aveti divizie SRI inclusiv in aeroport, aia ce au pazit? Sunteti SRI, nene, nu oficiul de cadastru, CE PAZITI?

 

A ajuns Clujul sat fara caini?

Ma scuzati pentru deranj.

Comentarii

Felix

10.04.2020 15:47

Un pamflet total aleator, fara legatura cu subiectul:S-a intamplat exact ce trebuia sa se intample. Si-au facut treaba. Sa mai dau o perspectiva:Nu puteau refuza pe fata transferul, pana la acest incident. Au dat autorizatie de zbor astfel incat sa se produca busculada si rapid sa-i prezinte la TV. pe principiul: dom'le , noi suntem cu voi, am vrut sa va ajutam, dar uite .. presa .. lumea e revoltata .. nasol.Si abia de aici incepe negotul de oameni. Mai degraba contractul de offset.- zburam cu TAROM si BlueAir, nu Star Alliance;- unitati de cazare romanesti in Germania pentru zilieri;- "donatii" neasteptate de paturi ATI utilate complet trimise cu avioane cargo (tot Tarom) in valoare de 1% din numarul de zilieri trimisi; In cel mult trei luni (ca dupa terminarea contractului, sa-i mai putem salva)- avocati români care fac consiliere reală in cadrul spetelor care vor apare inevitabil;Se va juca dur. Bundesnachrichtendienst vs (cine a mai ramas).Daca reusesc sa intarzie transferurile o saptamana vor putea negocia (mai) avantajos.  

Unneuron

10.04.2020 15:48
Desigur intrebarea e retorica pentru ca raspunsul il stim toti: AUTOCARE  

Adauga comentariu