O firmă cu pierderi și cu un singur angajat a câștigat licitația pentru cumpărare de panouri video de 170.000 euro în Sala Polivalentă

Licitația pentru cumpărarea de panouri video ecran led pentru Sala Polivalentă a fost câștigată de o firmă din Cluj-Napoca, cu un singur angajat și cu pierderi. Aceeași firmă s-a mai ocupat, în urmă cu doi ani, și de asistența tehnică a serviciilor multimedia.

Sala Polivalentă va fi dotată cu 120 de panouri video led noi pentru a avea mai mult spațiu pentru reclame și publicitate, dar și pentru afișaj în timpul concertelor și evenimentelor sportive. Valoarea investiției este de 810.000 lei (aproximativ 170.000 euro).

„Achiziția de panouri video ecran led este necesară îmbunătățirii calității serviciilor oferite clienților prin extinderea spațiului pentru reclamă și publicitate, a spațiului pentru afișaj în timpul evenimentelor cultural artistice și sportive, implicit în scopul realizării de venituri suplimentare.

Totodată, această investiție face parte din politica managerială inovatoare a societății noastre, în scopul creșterii unei ambianțe cât mai plăcute pentru publicul care participă la evenimentele organizate în incinta Sălii Polivalente”, se arată în caietul de sarcini.

Licitația a fost câștigată de Somptuos Energy Cluj-Napoca. Firma a fost înființată în 2013 și are ca obiect de activitate lucrări de instalații electrice. Are un singur angajat și pierderi în valoare de aproape 21.000 lei în anul precedent. Cifra de afaceri declarată anul trecut a fost de 5.500 lei. În 2017 a avut o cifră de afaceri de 36.400 lei și un profit de aproape 22.000 lei. În anul 2016, profitul a fost mai mic: 3.200 lei.

Somptuos Energy îi are ca asociați pe Laura Elena Maria Pop și Ionel Mihai Pop. Acesta din urmă este și administrator.

Firma din Cluj-Napoca a mai câștigat două licitații prin atribuire directă, tot la Sala Polivalentă: servicii de asistență tehnică sistem video multimedia (1.500 lei) și servicii de reparații și întreținere sistem video multimedia (2.500 lei), ambele în anul 2017.

Adauga comentariu