O femeie a îngenuncheat între șine și fost izbită în plin de tren

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani și-a găsit sfârșitul lovită de tren. Conform gherlainfo femeia ar fi îngenuncheat între șinele de cale ferată și a fost spulberată de garnitura de tren care circulă pe ruta Iași- Timișoara, la ieșirea din Gherla. Tragicul eveniment s-a petrecut la ora 4 dimineața.

Mecanicul de pe locomotivă trenului care tocmai plecase din staţia Gherla, a observat la o distanță de aproximativ 100 de metri, o femeie între șine, îngenuncheată. Deşi a folosit semnale acustice, femeia nu s-a mişcat din loc, iar plugul locomotivei a lovit-o mortal.

În urma apelului la 112, la locul evenimentului s-au deplasat echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompierii de la detaşamentul din Dej. Medicii nu au putut decât să constate decesul victimei, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

Femeia nu avea asupra ei acte.. Nici cei câţiva localnici adunaţi la locul accidentului nu au recunoscut-o. Poliţia a efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul şi identificarea victimei. Trupul neînsufleţit a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj.

accident tren gherla

Evenimentul feroviar a paralizat circulaţia trenurilor pentru aproximativ o oră și jumătate, informeaza NCN. 

Foto: gherlainfo.ro
 

 

 

Adauga comentariu