O femeie a fost arestata dupa ce a palmuit o batrana de 72 de ani care i-a respins cererea de prietenie pe Facebook

Politistii din Florida au arestat o tanara de 27 de ani, acuzata ca a batut o batrana de 72 de ani care i-a refuzat cerere de prietenie pe Facebook. Cele doua femei au inceput sa se certe dupa ce victima i-a explicat tinerei ca nu ii accepta cererea de prietenie pentru ca numele ei de Facebook este “nepotrivit”.

Rachel Anne Hayes, in varsta de 27 de ani, s-a enervat dupa ce victima sa, in varsta de 72 de ani i-a spus ca numele ei de Facebook este nepotrivit. Batrana a incercat sa-i explice tinerei ca ar fi dispusa sa ii accepte cererea de prietenie daca isi schimba numele, care nu a fost dezvaluit de reprezentantii politiei, insa nimic nu a calmat-o pe Hayes.

Cele doua femei intrat au inceput sa se certe in casa batranei, iar la un moment dat tanara a parasit locuinta. Cand a revenit, femeile au reluat cearta, de data aceasta in fata casei. Politistii au mentionat ca Hayes a plesnit-o de mai multe ori pe femeia de 72 de ani, pana cand aceasta a reusit sa se baricadeze in casa. Hayes a fost arestata si dusa la puscaria din Pinellas County, de unde a fost eliberata.

Adauga comentariu