O femeie din Cluj a murit arsă de vie după ce a dat foc la vegetație

O femeie în vârstă de 80 de ani din satul Sâmboieni, comuna Sânmărtin, a murit, marți, în jurul orei 15.15. A fost cuprinsă de flăcările scăpate de sub control, după ce chiar ea a dat foc la vegetația de pe propriul teren pentru a-l curăța. Pompierii din Dej au intervenit pentru stingerea incendiului, dar din nefericire femeia nu a mai putut fi salvată. Cercetările la fața locului continuă.

„O autospecială pentru stins incendii din Detașamentul Dej și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au fost solicitate, în jurul orei 15.00, pentru a interveni în cazul unui incendiu de vegetație uscată manifestată în apropiere de localitatea Sâmboieni. În apelul de urgență a fost precizat faptul că o femeie în vârstă de circa 80 de ani a fost surprinsă de flăcările scăpate de sub control. Echipajul medical, ajuns de urgență la locul evenimentului, a constatat decesul femeii. Forțele care intervin pentru stingerea flăcărilor au fost suplimentate cu încă un echipaj de pompieri și unui echipaj al serviciului voluntar pentru urgență din comună”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, conform primelor informații, o femeie în vârstă de 80 de ani ar fi aprins vegetația de pe terenul său pentru a-l curăța, context în care flăcările ar fi surprins-o, survenind decesul acesteia. Cercetarea la fața locului este în curs.

Adauga comentariu