O cocioabă de pe strada Paris, vândută pe post de garsonieră - FOTO

O anexă a unei locuințe situate pe strada Paris, o cocioabă aflată într-o stare avansată de degradare, este scoasă la vânzare de o agenție imobiliară sub denumirea de garsonieră pentru suma de 25.000 de euro. Acest lucru înseamnă că proprietarul vinde această anexă cu suma de 1786 de euro/mp.

”Va propunem spre vanzare o garsoniera de 14 mp utili plus boxa individuala de 3,2 mp situata intr-o curte comuna de pe strada Paris.
Este compusa din o incapere de 14 mp cu pod aferent si cota parte din curte. Necesita renovare si racordare la canalul din curte (distanta 3 m). Cadastru si CF curat, fara sarcini!”, este mesajul postat pe site-ul agenției imobiliare. 

De altfel, proprietatea este prezentată ca și o investiției, specificându-se în anunț că după renovare, ”garsoniera” poate fi închiriată pentru suma de minim 300 de euro/lună.

Prețurile foarte mari pentru vânzarea sau închirierea unei locuințe îi determină pe unii clujeni să încerce să obțină profit cu orice preț. Această anexă este departe de a putea fi numită o garsonieră, dar acest lucru nu îl împiedică pe proprietar să încerce vânzarea ei. Mai mult, agențiile imobiliare sunt atât de ahtiate după profit încât sunt dispuse să încerce să vândă această construcție care poate deveni o locuință doar dacă este reconstruită, 

Adauga comentariu