Noi măsuri de protecție față de coronavirus: în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca se amplasează dezinfectanți

În stațiile de transport în comun din Cluj-Napoca au început deja să apară dispozitive cu substanțe dezinfectante. Deocamdată au fost montate astfel de dispozitive în 15 stații, dar urmează și restul locațiilor. De asemenea, continuă spălarea străzilor și dezinfectarea mijloacelor de transport în comun.

„În aceste momente în oraș se desfășoară activitatea de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun, a spațiilor publice, a tuturor blocurilor. Domnul viceprimar Dan Tarcea coordonează un proiect prin care suplimentar față de ceea ce am decis în ședința de Consiliu vizează amplasarea de dispozitive cu dezinfectant în stațiile de transport în comun și în piețe. Deocamdată au fost amplaste în 15 cele mai aglomerate stații de autobuz și în piețele din Cluj-Napoca astfel încât oamenii când sunt în stații de transport în comun să aibă inclusiv această posibilitate de a-și dezinfecta mâinile”, a declarat, astăzi, primarul Emil Boc, în cadrul unei ședințe extraordinare de Consiliu Local.

Edilul șef a mai anunțat și că străzile sunt spălate în continuare cu detergent. S-a început cu marile artere, dar vor continua și cu străzile din cartiere.

Adauga comentariu