Nesimțiții de la Kanal D ne fură videourile după ce le-am dat acceptul să le preia și apoi ne reclamă

Ziar de Cluj a publicat în exclusivitate în data de 8 martie un material având ca subiect faptul că în beciul unui imobil de lângă Gară au fost amenajate un iaz de pești și un poligon de tir, un focar de infecție în Clujul de 5 stele. Acest material conținea și fotografii și o filmare din beciul respectiv, postată în exclusivitate pe contul de YouTube Ziar de Cluj și inserată în articolul din Ziar de Cluj.

După ce le-am dat acceptul să preia imagini din filmarea de pe contul nostru de YouTube, nesimțiții de la Kanal D ne-au reclamat la YouTube că noi le-am fi încălcat lor drepturile de autor, motivând că filmarea postată integral pe contul nostru are un conținut vizual care se regăsește și în știrile Kanal D, conținut vizual pentru care drepturile de autor ar aparține Dogan Media International, societății care deține televiziunea Kanal D.

Așadar, Kanal D a preluat imagini de pe contul nostru, după care s-a făcut proprietar și autor pe aceste imagini, reclamându-ne pe noi, adevărații proprietari ai drepturilor de autor, că le-am fi încălcat lor drepturile de autor. După ce Kanal D și-a făcut știrea cu imaginile video preluate de la noi, au blocat clipul pe contul nostru de YouTube, pentru ca cititorii noștri să nu îl mai poată vedea.

„Curat murdar!”, ar spune Caragiale, în cazul de față.


Comentarii

revoltator

11.03.2017 13:47

Nu sunteti singurii....vezi pagina de fb Tiberiu si Cornel, doi tipi care fac farse hazlii!

Ioan

12.03.2017 20:34

Pai turcii totdeauna ne-au prădat.nu e nimic nou.

kalamd

13.03.2017 12:13

dincolo de carpati traiesc iubitorii de čubukdaca le spui in fata ..se supara 

Adauga comentariu